D3 kasa ön sis farı için yardım

Elm cihazı ile sis farını aktif ettim. Kontaklar kapalı iken farı açtığınız da parklar, arka sisler ve arka plakalik yanıyor. Bence öndeki sisfarı tesisatını kullanabilmek için kumanda panelini önsis tuşu olan panel ile değiştirmek.

Screenshot_20200130-160353_Samsung Internet.jpg

ekrem abi modifiye etmen gerek derken nasıl bir modifiye fiyatlarına baktımda çok pahalı ön sisli düğme kolu

Bu sis lerini tampona nasıl monte ettiniz. Konuyu hortlatiyorum ama birisi görür cv verir belki. Elimde sis mevcut. Komple sis tesisatı var eski araçtan kalma ayrı dugmede aldım. Bir türkü tampon baglanti bakalitininbulamiyorum. Ankara'da bir sürü parcaciya gittim yok yok yok.

MERHABALAR BENDE HAZIR TESİSAT ÇEKİLİ TUŞ TAKIMINDA ÖN SİS YUVASINI AKTİF ETME İÇİN 1 K LIK DİRENÇ GEREKİYOR DEDİLER SİZCE TESİSAT SİGORTA KUTUSUNDA BAGLIMIDIR.

MERHABALAR BENDE HAZIR TESİSAT ÇEKİLİ TUŞ TAKIMINDA ÖN SİS YUVASINI AKTİF ETME İÇİN 1 K LIK DİRENÇ GEREKİYOR DEDİLER SİZCE TESİSAT SİGORTA KUTUSUNDA BAGLIMIDIR.
Bağlı değil

o zaman en temizi kablolarla içerden düğme ile bağlama çok kafa yordun bu konuda gece rüyalarıma girdi artık uğraşamam

Back