D3 Kasa , Arka Cam Otomatik Yaptirma

Mamidbl

Azimli Üye
Adı
Muhammed
Kan Grubu
B RH +
Modeli
Araç Yılı
2012
Beyler arka cami otomatik acilir kapanir Yaaptirabilirmiyim, bi zarari olur mu ? Motorumm 1.3 olduğundan klimaya yuklenemiyorum , haliyle arkadakiler baya pişiyorlar , cami da acamiyorlar çünkü mandalli ... Lütfen. Yardim

@Mamidbl
zor iş ruhsata falan işletecen

İki kapı değişip düğme ve tesisat yapılırsa tamam olur gibi geliyor...

Aynen kapıların değişip premio kapısı takılması lazım

astarı yüzünü geçer diyorlar ya.o hesap.hemde tam randıman zor.sıkıntılar çıkabilir.satıp premio alın imkanınız varsa.

@MEHMET78
Bu en temiz ve en kesin çözüm olur 👍

@MEHMET78
Aynen katılıyorum, en temizi bu...

Kelebekleri tam tersine montaj yapılabilir imkan varsa .

Abooo 🙁 anladim az idare edip satacagim anlasilan .. Teşekkürler arkadaşlar cevaplariniz için .

İki kapı değişip düğme ve tesisat yapılırsa tamam olur gibi geliyor...
Kardeş sen naptın ya kapıyi niye degistirelim bir cam için zaten kapının üstünde otomatik yapmak için dügme yerleri zaten var hazır😄

Abooo 🙁 anladim az idare edip satacagim anlasilan .. Teşekkürler arkadaşlar cevaplariniz için .
Reis akadaş kapı degismesinden bahsediyor degistirmene gerek yok zaten kapınin üstünde cam açma kapama dugme yerleri mevcut😄

Reis akadaş kapı degismesinden bahsediyor degistirmene gerek yok zaten kapınin üstünde cam açma kapama dugme yerleri mevcut😄
Milattan önceki konuya cevap yazmışsın yazarken de sistem hatası mı heyecandan mı defalarca yazmışsın adam satıp yenisini almıştır

Back