D3 Içindeki Plastik Sesleri

@volkan guney
Arka kemerleri bağlatırım adamlara 😀

bunun pek bir çaresi yok arkadaşlar plastik kalitesinde kaynaklanıyor biraz daha yumuşak plastik kullansalardı bu sesler olmazdı

@Smpo
Bandırma serviste oralara kablo bantı sardilar o zaman tıkır tı gitti dene derim.

@mustafactnbg

arka bagaj pantizotunun ayaklarinami ?

@Smpo
Değil koltukArın geçtiği Demir var onlar a ve kapıların karşılığı olan demir lere

Kapı pandizotlarını sökün içerdeki beyaz sünger örtüye zarar vermeden geri yapıştıralacak şekilde sökün hem kapı hemde pandizotu bitüself ile güzelce kaplayın bütün tırnakları değiştirin. Bagaj kapağınada aynı işlemi uygulayın. Ses vs kalmaz

@Sezgin Tok
Tırnaklar derken kapı pandizotlarındaki tırnaklar değişebiliyor mu

Hava sıcaklığı düştükçe arabanın farklı yerlerinden farklı sesler gelebiliyor.

17 derecenin altındaki sıcaklıkda oluşan sesleri ciddiye almamak lazım 😀

@Sezgin Tok başkanım bu bitüselfi araştırdım biraz genel amacı su yalıtımı için üretilmiş ses yalıtımı için başarılı olur mı
30cm*10 metre hem kapı pandizotuna hem kapı içlerinde uygulamaya yeterli olur mu
Olmazsa tek taraflı yapacağım

Şimdi şöyle anlatayım kısaca ses titreşimden dolayı oluşuyor araçlarda titreşimi kesersek ses olmaz biz aslında yalıtım değil araç içindeki titreşimi kesiyoruz böylece trim sesi ortadan kalkıyor.
Yalıtım için dersen aracın çamurluk davlımbazlarını söküp güzelce yıkayıp temizleyeceksin bitüself iç tarafa çamurluktan tarafa uygulayacaksın aracın çamurluğuna yani davlumbazın kapattığı yere pütür spreyler var 18 20 lira gibi amortisör vs kapatıp 2 kat pütür uygulayacaksın o zaman ses yalıtımı yapmış olursun. Tabi bu pütürü aracın alt taban kısmına arka stepnenin olduğu yere vs pütür uygularsan ses yalıtımı yapmış olursun.

images (1).jpg

Bakin abilerim bu havalarda kapı fititleri donu ve deforme oluyor onun için birşey öğrendim ve uyguladim ve kapı fiilleri dondüğü zaman yapismiyo onun için temiz bir beze çok az vazelin sürüp kapı fitillerine sürdüğünuz zaman kapı fitillerine zarar gelmiyor ve donmuyor bilginize

Back