enesguvendi
Aktif Üye
Doblo- Kayıt
- 29 Kasım 2013
- Adı
- Enes GÜVENDİ
- Kan Grubu
- B RH +
- Meslek
- Mobil Cihazlar Onarım Uzmanı
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Trekking
- Motor
- 1.6 Multijet
- Araç Yılı
- 2015
- Renk
- Beyaz
Merhabalar kolay gelsin. Öncelikle bu uygulamanın yararlı olucağını düşünerek sizlerle paylaşmak istedim. Uygulamasını bende bugün yaptım ve gayet iyi bir ses kalitesi aldım. Çok ucuza maal oldu. Elinizde bulunması gereken malzemeler;
- 1 adet stereo jack
- 3 adet teyp'in arkadasına uyucak terminal
- İstediğiniz uzunlukda 3 kol çok damarlı kablo
Teyp'inizi yuvasından çıkarttığınızda bu etiket karşınıza gelicektir. Karşınıda gelen bu etikette teyp'in arkasında bulunan yerlerin bağlantı bilgisini vermektedir.
Kablonun uçlarını soyarak aşağıdaki gibi jack'a lehimlenmesi gerekmektedir.
Kablo en son hale geldikden sonra sıra teyp'e montajında. Renkleri numaralandırmış ve kablonun diğer ucunda kılıflı terminal uygun yerlere takılır.
Ve işlem sadece bu kadar. Teyp'de mode tuşu ile tuner - cd - aux geçişlerini sağlayabilirsiniz. Bende kabloyu buradan çıkarttım;
Sorularınız için kısa zamanda yanıt vermeye çalışıcam. Yapmak isteyene kolay gelsin. Maaliyet en fazla 5tl olucaktır diye düşünüyorum. *lol*
- 1 adet stereo jack
- 3 adet teyp'in arkadasına uyucak terminal
- İstediğiniz uzunlukda 3 kol çok damarlı kablo
Teyp'inizi yuvasından çıkarttığınızda bu etiket karşınıza gelicektir. Karşınıda gelen bu etikette teyp'in arkasında bulunan yerlerin bağlantı bilgisini vermektedir.

Kablonun uçlarını soyarak aşağıdaki gibi jack'a lehimlenmesi gerekmektedir.

Kablo en son hale geldikden sonra sıra teyp'e montajında. Renkleri numaralandırmış ve kablonun diğer ucunda kılıflı terminal uygun yerlere takılır.

Ve işlem sadece bu kadar. Teyp'de mode tuşu ile tuner - cd - aux geçişlerini sağlayabilirsiniz. Bende kabloyu buradan çıkarttım;

Sorularınız için kısa zamanda yanıt vermeye çalışıcam. Yapmak isteyene kolay gelsin. Maaliyet en fazla 5tl olucaktır diye düşünüyorum. *lol*