D3 için aux giriş yapımı

@cihatbayir
Koltuk basligindan gelen sesi arabaya vermek istiyorsanız youtubea teamdoblo aux yapimi yazıp bakarsaniz video benim yapip takmasi 10-15dk falan suruyor profilimde baglanti semalarida var 05349422246da numaram ararsan yada wpdan ulasirsan elimden geldigince yardimci olurum

@halilcan06
paylaştığın videoyu daha önce izlemiştim oradan aklıma geldi zaten kulaklık çıkışı bu iş için uygundur o zaman

@cihatbayir
Uygun teybin arkasindan basliga yetisecek uzunlukta bi kablo hazirladimmi olur 5mt yeter

@gökhangün
şuan bendede var cızırtı ama bağlantılarımdan zannedersem çünkü geniş terminallerden vardı elimde keserek uydurma yaptım onu düzelttikten sonra bakıcaz duruma

Papuclarin sırası yanlıştır yada kablo dandiktir motor sesi vb gurultuye sebep oluyodur

Ben en az 40-50kablo hazirladim doblo/fiorino/linea lara taktik hic birinde cizirti olmadi

Bende yapıcam ama daha çok bozmaktan tırstım 🙂

@cihatbayir
tekrar söktüm bantladım biraz daha özenli yaptım simdilik yok gibi. ilk fırsatta double alıcam ya böyle olmuyor

@Nctcngz
bağlamaya çalışırken teybi yakan olmadı şimdiye kadar sadece 5-6kişi şase yerine 12v ye takmış pinin birisini ondan dolayı telefonun kulaklık girişlerini yaktılar profilimde şemalarda var

@halilcan06

Benim onu yapabilmem için canlı destek almam lazım yada ustaya bağlatıcam şemayı tekrar kontol ederim

@Nctcngz
05349422246 numaram elimden geldiğince yardımcı olurum

@halilcan06

Hafta sonu rahatsız ederim malzemeleri alıp ozman 🙂

@gökhangün
kullananlar internet çok yavaş diyo ama denemek lazım zaten daha zamanı var belki biraz daha gelişir

auxtan açınca ses normal seviyede dinlemek için 20-25 yapıyorum
cdden açınca ise 12-13 yeterli nedenini bilen var mıdır bağlantıdan mı acaba

Aldığımdan beri ilk defa bugün denedim telefonu bağladım sorunsuz kullanıyoruz.Tabi bende hazır geldi my life blue&me donanım.

335062a67c0010229b8f7a745cd4d732.jpg

Back