Mertooo
Saygın Üye
- Adı
- Mert
İstediginiz markayi kullanin caresi yokOparın çok fazla sahtesini yapıyorlar belki aldığın orjinal değildir. Bu titreme bende de mevcut forumda araştırmıştım çoğunluk orjinal olmayan diskten dolayı diyordu ama değiştirmeye imkanım olmadı. Orjinal takanlar sorundan kurtulduğunu belirtmiş. Forumda bir araştır istersen konusu vardı.
Mga balata ve diski fiorinoda kullanmistim . Gayet guzel sessiz orta sertlikte bir urundu.. Devamli yamulan diskler kullanimdanda olabilir diye dusunuyorum. İnstagramda spor disk satan yerler var deneyen varsa onlardanda fikir alinabilir.Bende geçenlerde değiştirdim. Malzemecim Opar var ama zamanla yamulma yapıyor dedi, AYD marka disk verdi. Ne bu Çin malı dahamı iyi orjinalden diye sordum 🙂 o da bana; bu yerli kaliteli bir ürün dedi Konya da üretiliyor dedi. Bana başını aratacak ürün vereceğini düşünmüyorum. Balata olarakta MGA balata verdi. Şimdilik bir sıkıntı yok.
Mert senin araçta sorun olmasın yada çok fren kullanıyorsun yağmurda veya sıvı temasında çarpiliyor.Genelleme yapmak doğru değilİstediginiz markayi kullanin caresi yok
Bazısıda mal satmak için yapar ama bir çok yerli marka var muadil ürün yapan kaliteli sadece tanıtıma ihtiyaçları varBende geçenlerde değiştirdim. Malzemecim Opar var ama zamanla yamulma yapıyor dedi, AYD marka disk verdi. Ne bu Çin malı dahamı iyi orjinalden diye sordum 🙂 o da bana; bu yerli kaliteli bir ürün dedi Konya da üretiliyor dedi. Bana başını aratacak ürün vereceğini düşünmüyorum. Balata olarakta MGA balata verdi. Şimdilik bir sıkıntı yok.
Haklısın bu şekilde davranan ticarethane sahipleri var. Ben bu diski satın alırken Opar dan daha pahalı idi ve belirttiğim gibi malzemecime güveniyorum.Bazısıda mal satmak için yapar ama bir çok yerli marka var muadil ürün yapan kaliteli sadece tanıtıma ihtiyaçları var