Bütün Rize'yi dolaştım 2 gündür Farlarımı kaplatacak bir yer bulamadım.. Ellerinde ki 30 cm genişliğindeki folyolar farıma küçük geldiğinden bu işlemi yapamadık..
Bu Transparan folyo'ları başka nereden bulabilirim? Elinde olan varmı 40 cm liği 🙂
aynen abi katılıyorum bizim dobloların birinde kaş var birinde pembe sis var etrafından kalkmış azıcık he birde reklamcılarda ki folyo ile aksesuarcılarda ki folyo aynı değil
far neden kaplatılır ki ben farların kararmasına gıcık olan biri olarak kesinlikle kaplatmama ama zevk meselesi bizim palionun aldığımızda farları kararmış diye değiştirdim
far neden kaplatılır ki ben farların kararmasına gıcık olan biri olarak kesinlikle kaplatmama ama zevk meselesi bizim palionun aldığımızda farları kararmış diye değiştirdim
Far karartması her arabaya gidiyor bence ama bu fara transparan folyo kaplama her arabaya gitmiyor. D1 ve D2 de güzel hoşta D3 de far büyük olduğu için transparan folyo iyi durmuyor bence.
Sana tavsiyem transparan folyo değilde özel far folyosu ,ile kaplatırsand aha güzel olabilir transparan yaptığınızda farda kahverengimsi bir renk çıkıyor ama far folyosunda cam filmi gibi siyah duruyor..
ampulleride değiştirmen gerektiğinide biliyrosundur zaten
Konuyu Hortlaşmış gibi olacağım fakat, yaptırdığım kaplatmayı söktüğümde altında yapışkan izlerinin kaldığını gördüm ne yaptıysam da olmadı.. geçen Cila attırdım ama yine duruyor..
Böyle işlem yapacak arkadaşlara tavsiyedir, İlerde çıkarmayı planlıyorsanız bi kez daha düşünün derim..
Cila işide ya adam bana attım dedi atmadı, yada gerçekten cila attı ama çıkmadı.. onu bilemiyorum..