Araba calismiyoken sorun yok calisinca problem varAracı çalıştırmadan vitese geçmekte zorlanıyor mu yoksa sadece çalıştırdığında örneğin 1. vitese takmaya çalıştığında zorlayarak mı çalışıyor.Yoksa her iki durumda da oluyor mu? Ona göre net cevap verilebilir.
Mertoo baskı balata göbeği sertleşiyor zamanla hastalığı o kardeşimAraba calismiyoken sorun yok calisinca problem var
Komple setmi degisicekMertoo baskı balata göbeği sertleşiyor zamanla hastalığı o kardeşim
Baskı balata komple set olarak satılır ve değişir.Komple setmi degisicek
Baski balatada sorun yok kacirma yok tam tersi pedal dipte baya tahminen ust merkez gitti diye dusunuyorumBaskı balatayı kendinde test edebilirsin ,Fiat tan anlayan bir servise götür usta anlar Debriyağ pedalında herhangi bir sertleşme varmı bittikçe kafaya doğru yaklaşır Giderken ayırmayan bir baskıdan performans alamazsın aracın hızlanmasında rampa çekişinde sıkıntı yoksa baskı balata kolay sıkıntı çıkarmaz tabi nasıl kullndığını bilmiyorum baskı balatayı 10 yıl üzerine değiştim.Çalışıp çalışmadığındaki durumu şundan sordum hiç sorun yokken arkadaşlarla bir yolculuk yaptık yaklaşık 3000km yaptım geldim 2 gün sonra çalışmadığında sorun yok çalıştırdığımda viteslere geçmekte zorlandığını farkettim.Bunu sıcak havada yapmıyordu 15C ve üzeri sıkıntı yok soğuk havada geçmiyordu hatta vites halatı şanzımanın üzerinden çıktı halatı yerine oturttum sorun halatlardaydı.Sonra ne olduysa kış mevsimindeyiz çok güzel viteslere geçiyor kendiliğinden düzeldi.Halatlar lastik boru içinde hareket ediyor zamanla ısınıp soğumadan özelliğini bitirip sertleşiyor bu da olabilir.
Üst merkez pedalın dibindedir sorun olsa pedalda sıkıntılar olur alt merkez olsa fren hidroliğini kontrol et eksilme var mı? Mantık düşünmektense bir ustaya sadece arabaya binip kontrol etmesini söyle anlar benimkini usta öyle anlamıştı debriyajda sorun olup olmadığını anlar.Baski balatada sorun yok kacirma yok tam tersi pedal dipte baya tahminen ust merkez gitti diye dusunuyorum
Malesef öyleKomple setmi degisicek
Üst merkez gittiğini pedalı ayağının üzeerine alıp yukarı kaldır komple kalkıyor ise üst merkezden ama değil kardeşim yaşadım biliyorum malesef göbekteki merkez sıcak soğuktan bozuluyor umarım ben yanılırım 🤣Baski balatada sorun yok kacirma yok tam tersi pedal dipte baya tahminen ust merkez gitti diye dusunuyorum
Aynen komple baski balata 1500 tl fiyat verdi 😂Üst merkez gittiğini pedalı ayağının üzeerine alıp yukarı kaldır komple kalkıyor ise üst merkezden ama değil kardeşim yaşadım biliyorum malesef göbekteki merkez sıcak soğuktan bozuluyor umarım ben yanılırım 🤣
Çok para nerde yaşıyorsun istanbul anadolu için yardımcı olurumAynen komple baski balata 1500 tl fiyat verdi 😂
Naptın ettin arabada buldun bi sorun 😃😃Aynen komple baski balata 1500 tl fiyat verdi 😂
Gebzede 650 tl baskı balata seti 400/500 de yerine göre işçilik alıyorlarÇok para nerde yaşıyorsun istanbul anadolu için yardımcı olurum
Ben istanbul avrupadayimÇok para nerde yaşıyorsun istanbul anadolu için yardımcı olurum
Oyle oldu biraz😂Naptın ettin arabada buldun bi sorun 😃😃