Yardım D3 Elegance Paket Usb Hakkında

Julean

Yeni Üye
Adı
Ahmet
Kan Grubu
A RH +
Modeli
Araç Yılı
2012
Selamın aleyküm arkadaşlar. 2012 Model d3'de usb yerini teyp okumuyor veya ben farklı biçimde usb takıyorum. Araçta fotoğraftaki gibi orjinal usb yeri var.Bu slot yardımı ile nasıl müzik dinleyebilirim?

Dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    72,8 KB · Okunma: 65
Güncelleme Gerekli Olabilir.

Bkz ;

(link)

@DobLoPremio

Hocam deneyip tekrar bilgilendireceğim çok sağol.

@Julean

rica ederim takip ediyorum

Hocam blueandme sitesinden indirdim gerekli şeyi. Ondan sonra araca gittim ve usbyi dediği porta taktım. Ama hiçbir şekilde güncelleme şeyi ile karşılaşmadım. Acaba usb portu devre dışı olabilirmi?

@Julean
Muzik tesisat elektirik ciye yada servise uğramak gerekebilir

Hocam ama aux çalışıyor.

Daha önceden çalışıyor muydu

@Julean

Eski aracım olsa kesinlikle bir anlatım videosu ile yardımcı olmak isterdim sizlere fakat yeni aracımda blue&me paket maalesef yok , güncellemeyi gerçekleştirmek için bazı şeyler yapıyorduk ama inanın hatırlayamıyorum , tesisatta kesinlikle bir sıkıntı yoktur kolay kolay arıza vermez tesisatı aracın ellenmedikçe. Kesinlikle sıkıntınız güncelleme.

EDİT ; SERVİSTEKİ SALAK PERSONEL BİLE BİLMEMEKTE BUNU , Aklınızda bulunsun.

Bundan önce araçta multi-medya sistemi vardı navigasyon vs. O bozulduktan sonra tekrar orjinalini taktik. Acaba bunlada bi alakası olabilirmi?

@Julean

Sabit düşünceli olarak geliyor olabilirim size ama kesinlikle güncelleme isterseniz biraz yabancı sitelerde dilinizin döndüğünce bakın derim

Hocam bende sizle ayni görüşteyim. Nasıl yapıcaz iște o sıkıntı.

20 Mayıstan beri cevap gelmemiş. Arkadaşlar bahsettiğim gibi aux çalışıyor ama usb çalışmıyor. Yardım edebilecek yokmu? Böyle değişik bi olayın sadece benim başıma geldiğini zannetmiyorum. 🙁

Back