abiler aracıma ön tampon eki istiyorum farklı durması için esnek istemiyorum çünkü herkesde var artık. d3 e astra h lipi takan varmı sizce tam uyarmı ?
evet bende düşünüyorum uzun zamandır hatta konu bile actım cünki tampon ekleri dobloyu akıl almaz derecede sport gösteriyor ama lip olmayacak plastikler bozuyor işi ..
abicim maalesefki başka bir alternatifimiz yok . dediğiniz gibi var bi model d3 e uygun fakat fiyat kabarık ve de çok kaba duruyor aracın üstünde plastiklerle yetiniyoruz
iki işlandaki üründe bence çok kötü olmuş hele o demir asla takılmaz çok kötü bence d3 dobloya bu tip uyduruk aksesuarlar takılmaz hiç yakışmıyor tabi beğendiyseniz taktrın zevk meslesi
bncede aracı jipe çevirmeye gerek yok bnce tabi zevk meselesi iyi bir body kit yapan birine giderseniz aracınızın üzerinde tampon eki yapabilir kafanıza göre yaaptırırsınız tabi o işlerle uğraşan bulmak kolay değil 🙂
Konuyu yeni gördüm ama geç olsun güç olmasın jetta önlipler dobloya uyuyor maslakta gittimizde denemiştim köşelerden filan kurtarıyordu bi bakın isterseniz