D3 Double din

@ali0635
önce orijinal teyibi yanlardaki 2şer deliklere uygun kalın çit teli ile söküyorsun,sonra üstteki mini rafı ardından da komple konsülü vidalarını sökerek ve tırnaklarından kurtararak alıyorsun

Merhaba Ben de double din taktırmak istiyorum önerebileceğiniz bi marka model ? Aracım 2011 model

Yardımcı olabilecek kimse Yok mu ?

@Yyusuf
D-3 kasamı aracınız

@Feredo
Şimdi gördüm pardon
Ben benim araçta navimedia kullanıyorum gayette memnunum

Evet D-3 navimedia pek hoşuma gitmiyor

Uyum sağlarsa bunu taktırmayı düşünüyorum

Dosyalar

• IMG_2366.JPG
    IMG_2366.JPG
    29,7 KB · Okunma: 37
@Yyusuf
D-3 e uyumlumu bu cihaz peki

@Feredo

Bende onu öğrenmeye çalışıyorum

@Yyusuf
O cihaz bence uyumlu değil
Yinede araştır tabi

@Yyusuf
Size ben yardımcı olayım

@Yolgezer

Sonunda yardım sever biri çıktı

@Yyusuf
Yeterince yardımcı oldum sanırım

@Yolgezer

Teşekkür ederim

O cihaz aracinizla uyumlu degil lakin kasa alarak uyumlu hale getirebilirsiniz navimedia guzeldir androidli sistem alirsaniz dahada guzel olur tadindaz yenmez cep telefonu gibi kullanirsiniz navimedia hosunuza gitmediyse baska markalara bakin kasa takmadan arac uyumlu alirsaniz daha guzel olur

@UğurBalci

İnceledim navimedia'yı hoşuma gitti güncel fiyatını biliyor musunuz ?

Güncel fiyatlar icin @serdarengin abim yardimci olur lakin benden tavsiye androidli al

@www.akdenizelektronik.org

D3 için imal edilmiş multimedya teyplerde bir model hariç hemen hepsi tek katlı teyp içersine yerleştirilmiş,dvd olarak ayrı cd çalar da zaten dar olan torpitoya yerleştiriliyor.Geçen sene bu yüzden taktırmaktan vazgeçmiştim. DVD falan kullanacağımdan değil ; torpitom işgal olacağından vazgeçmiştim. Dvdsi içinde olan modeli de üst tarafta çok kullanışlı (sigara,telefon,navigasyon,mendil vs için) olan minik rafı kapattığından istemedim,dedim ya zaten DVD lazım değil.En sonunda bugün taktığım universal 6.2" multimedyayı almaya karar verdim. D3 kasanın da koca cüssesine rağmen kullanıışlı raf,göz son derece fakir maalesef.küllüğün yerini bulamayıp küller yere dökülüyor :naslyany:,kolçak konulmayacak kadar koltuklar yakın,torpitodan bişey alırken boyun fıtığı olunuyor 🙂 ,

şu saatte eve yeni girdim,öğlenden beri teyp takmakla uğraştım ,sonunda başardım ;yerine tam oldu tüm aparatları (ön kamera ,tv anteni ,gps anteni ,bloetooth miktofonu ,torpitoya usb çıkışını ,geri kamera kablosunu da sol basamak tarafından çıkış verdim ancak kamerasını bağlamayı yetiştiremedim.
Yerine kolay oturmuyor,kabloları iyi yaymak sağa sola sıkıştırmak lazım.Ayrıca difizör ve çerçeveyi önce dışarda birbirine geçirip ;teybi arkasından difizöre oturtmak gerekiyor.Yan vidalar sıkıldıktan sonra çerçeve sökülecek, çünkü çerçevenin altında difizörü torpitoya bağlayan vidalar var. difizöre monteli teybi torpitoya oturtup bu vidalar sıkılıyor.(Tabii bu esnada tüm kablolar eksiksik bağlanmış olmalı) En son çerçeve yerine çıt-çıt geçerek oturtuluyor.Biraz zahmetli bir iş anlayacğınız. Takım ve beceri de gerekli . torpito içinde kalan parçaları kesmek zor.Multifonksiyonel makine lazım.dekupaj sığmaz içeri.yankeski ile belki ama uğraştırır. Neyse merak eden olur diye biraz fazlaca yazdım kusuruma bakmayın birkaç resim de yolluycaam sonra...sağlıcakla kalın...
Merhaba abi bende takacam da bir türlü dabıl taybi çerçeveye yerleştirwmedik ayrıyeten torpido içinde nereler kesilecek detaylı fotografınız varsa bana atabilir misiniz 5423903139 numaradanda yardımcı olur ustun bana

Back