D3 Dobloya Stop Led Calışması...

Serhat2347

Daimi Üye
Doblo
Adı
Serhat
Kan Grubu
B RH -
Meslek
Depo şefi
Aracınız
Doblo
Modeli
Jtd
Motor
1.9 Jtd
Araç Yılı
2005
Renk
Kırmızı
Baki Abi Bende Arkadasla Yaptım Ama Seninki Gibi Olmadı Tavsiyelerini Bekliyorum...

foto pek net olmamış

Evet Oğuz Bende Hızlı Paylaşmak İçin Yükledim
De Biraz Cins Oldu Baki Abinin Arabası Gibi Yapacaktım
Tam İstediğim Gibi Olmadı Baki Abiyle Telefonla Görüştüm Bu Sitede Mofifiye İşlerine Bakan Birisi Varmıs
Dedi Onunla Görüs 3.mm Led Sipariş Verecem Kafama Yatmadı....

güzele benziyor.yeni fotolar olursa daha iyi görürüz.

arkadaslar bende yaptım aynısını da arabamın sigortası atio sürekli sigorta kutusunda 5 amperlik sigorta var stopların ikiside yanio ama 3-4 sn basılı tutarsan sigortayı attırıyo

nahor sen ledleri yukarı doğru yapıştırmışsın. baki abinin ledler cama bakıyordu. senin ledler tavana bakıo

yani sen frene basınca arabanın içi aydınlanıyor.

nahor sen ledleri yukarı doğru yapıştırmışsın. baki abinin ledler cama bakıyordu. senin ledler tavana bakıo

yani sen frene basınca arabanın içi aydınlanıyor.

Aynen İçerisi Aydınlanıyor Onu En Kısa Sürede Halledecem

Baki Abiden Tüyoları Aldım Ve Yeni Resimler Yükleyecem

evet kardeşim senin ledlerin yukarı bakıyor alacağın led dışa doğru bakmalı...bilgine

sen ledleri bagaj içinden cama döşemişsin baki abinin arabada ise arka camla camın altındaki siyah bölümün arasında yani dışarda.

Dışarıda Baki Abi Soyledi Ama Baki Abi Kabloları Nereden Geçirdin ?

Serhat cım ben kabloları arka siyah plastiğin iki klipsini iptal edip oralardan içeri aldım ve orjinal kabloların geçtiği lastik hortumdan bir çelik tel yardımı ile geçirip stoplara getirdim....

Serhat cım ben kabloları arka siyah plastiğin iki klipsini iptal edip oralardan içeri aldım ve orjinal kabloların geçtiği lastik hortumdan bir çelik tel yardımı ile geçirip stoplara getirdim....

Abi Bayağı Eziyetli Bi işimiş Ama Yapmaya Calısacam abi ...

Abi Bayağı Eziyetli Bi işimiş Ama Yapmaya Calısacam abi ...

kolay gelsin biraz uğraşlı bir iş ama yapınca oluyor...

Back