D3 Dobloya Geçiyorum Yardım :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Acros
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Acros

Azimli Üye
[big]İYİ GÜNLER TEAMDOBLO ÜYELERİ BİZDE D2 2010 DOBLO VAR SİYAH 32000 DE onu satıp 2010 D3 dobloya geçmek istiyorum 2010 doblol fiyatları biraz düşük acaba 2011 , 2012 doblolarla farkları varmı tavsiylerinizi merakla bekliyorum d2 doblo ile virajlara 110 giremiyorum d3 dobloların viraj performansı nasıl limtleri zorlarsak kaç hızla girebiliriz saygılar[/big]

2010 ile 2014 d3 aynı bi fark yok kasa olarak ufak tefek renk farklılıkları falan var

d3 ün yol tutuşu mükemmel d1 ve d2 den viraj performansı çk üstün yüksek hızlarda bile çok stabil

205/55/R16 lastik ile kullanıyorum D3'ü. 140-150km hızla iyi virajlara girdiğimi biliyorum. Hiçte korkutmadan.

d3 te özellikle esp de olunca sınırları zorlamak zevkli oluyor 🙂

yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ediyorum allah izin verirse kesinlikle d3 dobloya geçeceğim

hayırlısı olsun

hayırlısı.

D3 Kasa ve 195/60/16 Fabrika lastiği ile 150 KM'de viraja girdim 🙂 ben korktum araba banamısın demedi.

çoğu bineğin giremediği virajlara stabil şekilde giriyor d3

Kullanım keyfi bineklerden çok fazla. Bir daha binek araba almam.*B)

Kullanım keyfi bineklerden çok fazla. Bir daha binek araba almam.*B)

d1 dobloyu verip linea almıştık tamam lineadan çok memnundum hemde emotiondu donanımlı ve güzel bi arabaydı ekonmik oturaklı idi ama doblonun yerini tutmuyor genişlik ferahlık olarak 7 ay bindik ve satıp d3 doblomuu aldık hele d3 ten sonra bineğe geçmek gerçekten mantıksız d3 çok rahat ve güvenli ferah donanımlı bi araba iyiki doblo var

Back