d3 doblomun arkadaki cam gibi yeri düşüyoo :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan duhan13
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

duhan13

Onursal Adana Temsilcisi
Doblo
Adı
osman duhan
Kan Grubu
0 +
Meslek
Elektrik Teknikeri
Aracınız
Doblo
Modeli
Elegance
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2011
Renk
granit gri
arkadaşlar d3 doblomun arkasındaki cam gibi yer kalkmış her hangi bi darbe yemedi ama durduk yere neden kalktı yapıştırma sanırım yarın servise götüreceğim. garantye girermi bu? sizde hiç oldumu böyle bişi? 🙁*cry**realsad*

sorununuzu tam anlayamadım ben sanırım eksik yazdınız. cammı kalktı ne kalktı. ama kendiliğinden olan birşeyse garantiye girer muhtemelen

sorununuzu tam anlayamadım ben sanırım eksik yazdınız. cammı kalktı ne kalktı. ama kendiliğinden olan birşeyse garantiye girer muhtemelen
cam değil ya d3 lerin camın altında cam gibi bi yer varya ismni bilmiyorum 🙁

anladım garantiye girer muhtemelen

girer.bagaj kapağında bahsediyor galiba.

kzzt8.jpg
kırmızı işaretlediğim yer arkadaşlar

Onlar fabrikasyon işi. Garantiden halletmeleri lazım. Opel combo da orası kaporta renginde zaten.

Sevgili kardeşim onun ismi cam altı bakaliti. Neyse o parçanın üzerinde aşağı yukarı 12 tane geçme klips var ayriyetten çepçevre çift taraflı bant Araç yıkanırken tazyikli makinanın araya kaçırdığı sular ve bagaj kapağının sert kapatmaktan zaman zaman açılmalaroluyor. Elbette garantiye girer servise müracat et derim. Geçmiş olsun

geçmiş olsun.

bugün serviste hallettik arkadaşlar 🙂 sağolun

bugün serviste hallettik arkadaşlar 🙂 sağolun

geçmiş olsun.nasıl hallettiler.

serviste tanıdık var verdik halletti getirdi ya sağolsun haberim yok nası yaptıklarından =D

aynı camımı yapıştırmışlar .. yoksa yeni cam mı takmışlar ?

aynı cam yaa. o niye o kadar çiziliyo?? çok kötü duruyo yaa 🙁

çok narin birşey fırça sürtmemek lazım ona bizde d2 var d3 olsa sürgerle yıkardım arabayı çizilmesin diye siyah yerler fln 🙂

valla bende de d2 var ben yinede süpürge vurdurmam aracıma 🙂 benzin istasyonlarındaki araç yıkama yerlerinde de yıkatmam 🙂 içim gider 🙂))

ben alalı iki sene oldu arabanın hiç bir yerine fırca vurmadım hep sünger ile cılalı oto şampuanı ile yıkıyorum arabamda kılcal çi
zik yok diyilecek kadar az

d3 narin. 🙂

Back