D3 Doblo'da Jant Değişimi Garantiyi bitirirmi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eyetem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eyetem

Aktif Üye
Adı
Ömer Faruk
Kan Grubu
0 +
Meslek
Özel Sektör
Modeli
Araç Yılı
2012
Renk
BEYAZ
Merhaba arkadaşlar geçen ay d1 doblomu satıp d3 doblo aldım... Önceki aracımdan kalan 16" geniş taban lastikleri takacaktım baharda ama Aracı teslim alırken araca uygulayacağım aksesuar parçalarının garanti kapsamından çıktıgını söylediler ve jant değiştirirsem orada bulunan bir parçaya zarar verireceğini söylediler var mıdır böyle birşey benim bildiğim ancak LPG garanti dışı oluyordu bizimkide mazotlu olduğuna göre başka varmıdır böyle bir konu ? Daha ben xenonum felan vardı onlarıda takmayı düşünüyordum ama bunlar hiçbirine izin vermiyorlar...

16 jant normal ebat zaten.sıkıntı çıkmaması lazım.

bunu oğuz cevaplar artık.

normallde garantiyi bozmaması gerekir ama arabanın orjinal parçasını değiştirdiğiniz için eğer jantla ilgili bi arıza olursa garantiye sokmayabilirler ama bence hiç alakası olmamamlı

Şu garantisiz garanti bitsede bizde kurtulsak onlarda.

Elektrik aksamına ilave edilen donanım elektrik aksamını elektronik aksama ilave edilen donanım elektronik aksamını mekanik aksama ilava edilen donanım mekanik aksamı garanti dışı bırakır diye bir söylem var ancak bağlayıcılığı ne derece doğrudur bilemem

ne alaka ya neden etkilesin garantiyi

Bahane elektrik ve elektroniği anlarım ama jant asla geniş taban lastik ön takımı yorar ve bozar çamur yapabilirler kardeşim

Bahane elektrik ve elektroniği anlarım ama jant asla geniş taban lastik ön takımı yorar ve bozar çamur yapabilirler kardeşim

aynen.benim ön bilyelerden ses geliyor direksiyonu çevirince.kışlıklarım 205 lik .sırf çamur yaparlar diye bahara kadar gitmeyecez artık.işleri hiç belli olmaz bunların.

lastik havalarından biri bile fazla çıksa sana itelerler bunlar. sen orantısız hava basmışsın aracın dengesini bozmuşsun derler 🙂🙂 kullanıcı hatasını çok iyi benimsemişler. allahtan benden geçeli çok oldu da. o mendebur suratlarını görmüyorum artık 🙂🙂🙂🙂

2 Gün önce d3 kasa dobloma 17" jant takıp servise gittim balans ayarı için ve bana garantinin bittiğini söylediler.

öncelikle d3 5 bijon d1 4 bijon diye biliyorum bu yüzden eski jantlarınızı zaten takamazsınız ben 18" jant kullanıyorum garanti ile ilgili bi sıkıntı yaşamadım ama süspansiyonla ilgili bi sıkıntınız olursa garanti dahilinde yapmazlar diye düşünüyorum

D1 jantlarımı değiştirdim D3 uyan jantlar ile....

Evet kullanıcı hatasını çok yii benimsemişler Yakıtı bile kendi Firmalarından almam konusunda baya baskı yaptılar...

sadece süspansiyon ön takım falan garantiden çıkar geri kalan yerler çıkamamsı lazım

sadece süspansiyon ön takım falan garantiden çıkar geri kalan yerler çıkamamsı lazım

aynen.

Back