@Salacık taksi
Baktirdim abi tribünler asinmis manifoltda filan sknti yok turbomuz gitmis yani anlican 🙁 2 3 ay idare eder dedi usta bende kara kara turbo bakiyorum iste
@Dobloo46
1.3 araçlar 10000 km 1.6 araçlar 20000 km de yağ değişimi oluyor yetkili serviste bakım yaptırdığım için sıkıntı olmuyor yağ 5 40 yada 5 30 kullanıyor servis markasıda total
Cümleten Hayırlı Akşamlar aracım 2016 d4 doblo 1450 km de bugün akşam sanki (link) devirde hafiften ıslık sesi geliyor gibi hissettim teybi kapatınca acaba bu normalmi yada ses Yok banamı öyle geldi acaba turboda falan sıkıntı varmıdır acaba
Şuan arabada değilim abi ama bugün ilk defa dikkatimi çekti Arabanın çekisinde vs sıkıntı yok ilk hızlanırken sanki 2000-2500 devirde hafiften ıslık sesi geliyor gibi geldi bana
@hasan0618
Anladım
Doblolarin hastalığı dır manifolt vidalarinda gevşeme ustaya gidince hemen turbo derler
Bak kardeşim araba durduğu yerde gaza dokun 20 30 bin devirler arası sesi tekrar duyarsan manifoltda baktır zaten düz yolda pek duymazsın rampa da daha çok yük bindiği için ses daha net gelir