D3 Doblo Turbo Yardımm

@mali_55
Valla insallah abi o ses geldikce yolda giderken suphede kaliyo insan suphe cok pis bisey yani heran araba bozulcak hissi veriyo insana 🙁

@mali_55
Çözülecek ben inanıyorum tabikide çözülmesini isterim arkadaşımız fazla para vermesin

@Fatih_mehmet
Rahat ol

@Salacık taksi
Valla insallah abi cümleten iyi geceler yarin sonucu paylasicam bende merakla sabahi bekliyorum

Sonuç ne Oldu ?

@Fatih_mehmet
İyi akşamlar ne yaptın baktırdın mı

@Salacık taksi
Baktirdim abi tribünler asinmis manifoltda filan sknti yok turbomuz gitmis yani anlican 🙁 2 3 ay idare eder dedi usta bende kara kara turbo bakiyorum iste

@Fatih_mehmet
Üzüldüm ben sana bir numara verecem o numarayı ara sor bakalım o kişide olabilir Antalya da çıkma satan arkadaş bu inşallah onda vardır

@Salacık taksi
05325844755 bir ara sor dürüst bir kişidir

Yağ değişimini kaç bin km de yapıyordunuz?Kullandığınız yağın numara ve markası nedir?

@Dobloo46
1.3 araçlar 10000 km 1.6 araçlar 20000 km de yağ değişimi oluyor yetkili serviste bakım yaptırdığım için sıkıntı olmuyor yağ 5 40 yada 5 30 kullanıyor servis markasıda total

Cümleten Hayırlı Akşamlar aracım 2016 d4 doblo 1450 km de bugün akşam sanki (link) devirde hafiften ıslık sesi geliyor gibi hissettim teybi kapatınca acaba bu normalmi yada ses Yok banamı öyle geldi acaba turboda falan sıkıntı varmıdır acaba

@hasan0618
1450 km aracda turbo sıkıntisi olma.ihtimali cok dusuktur..

@mali_55
Bencede olmaz radyo firakansi olabilir

Abi teybi kapattım bayır çıkıyodum sanki hafiften bi ıslık sesi geliyo gibi geldi soğuktan falanmıki ama. Araç soğuk değildi yani motor soğuk değildi

@hasan0618
Turbo olması 100 de 1 ihtimal
Şu an yapıyor mu yine yani ses devam ediyormu

Şuan arabada değilim abi ama bugün ilk defa dikkatimi çekti Arabanın çekisinde vs sıkıntı yok ilk hızlanırken sanki 2000-2500 devirde hafiften ıslık sesi geliyor gibi geldi bana

@hasan0618
Anladım
Doblolarin hastalığı dır manifolt vidalarinda gevşeme ustaya gidince hemen turbo derler
Bak kardeşim araba durduğu yerde gaza dokun 20 30 bin devirler arası sesi tekrar duyarsan manifoltda baktır zaten düz yolda pek duymazsın rampa da daha çok yük bindiği için ses daha net gelir

Rampada duydum abi ama çok hafiften yanı oda teyip falan kapalıyken çok sessizlik olursa çok az belki bana öyle geldi psikolojik olarak bilmiyorum

@hasan0618bir dikkat et bakalım yine duyarmisin duyarsan aklına ilk gelen manifolt vidaları olsun

Back