D3 Doblo Sağlamlık

omerparca

Azimli Üye
Arkadaşlar öncelikle hayırlı ramazanlar size geçtiğimiz salı gunu basımdan gecen bir olayı anlatıcam annem gebzede onundekı **** symbol ile peş peşe seyir halındeyken symbolun ani freni ve annemin arkadasına selam verirken görmemesi ile symbole arkadan 3. viteste vurdu symbol ön kapıya kadar yok ön yolcu koltugunda oturan ıkı arkadasın sırtına kadar girdi bizim TE doblo bizim arabanın tek hasarı ise tek far kaput ve ön tampon sasede ve motorda hasar 0 bence Fiat **** karşısında sağlamlık testini geçti maşallahı var doblomun kasko hasarı karşılıyor geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.

çok geçmiş olsun annenizde ve karşıdakilere bişey yoktur inşallah

ama şu kazanın fotoları varsa ekler misin d3 hakikaten çok sağlam

geçen bi arkadaş anlattı ışıklar bi honda city durmuş arkadan d3 50 60 ile arkadan vurmuş herkes doblo pert oldu demişler ama city resmen bükülmüş ön kapıya kadar girmiş dobloda kaput far tampon dağılşmış d3 hakikaten sağlam yani

çok geçmiş olsun annenizde ve karşıdakilere bişey yoktur inşallah

ama şu kazanın fotoları varsa ekler misin d3 hakikaten çok sağlam

geçen bi arkadaş anlattı ışıklar bi honda city durmuş arkadan d3 50 60 ile arkadan vurmuş herkes doblo pert oldu demişler ama city resmen bükülmüş ön kapıya kadar girmiş dobloda kaput far tampon dağılşmış d3 hakikaten sağlam yani

teşekkür ederim yok annemde ve karşı tarafta bişey sadece bir tanesinin beline kadar girdiği için annem bel kemiği zedelenmiş . Kazanın fotolarını sigortadan alıcam beni şaşırtan olay ise airbaglerin açılmaması ? :S daha ne olması gerekiyor airbag açılması için ?

geçmiş olsun....fotoğraflar olsaydı aırbag için kesin bişeyler diyebilirdik....

demekki airbag sensörü ne denk gelmemiş

demekki airbag sensörü ne denk gelmemiş
aynen sensöre denk gelseydi 30 mili saniyede aırbaglerin açılması gerekirdi...

hmm anladım teşekkürler 🙂 ama maşallah dobloma beton gibi girdi symbole sybolde pert kaydı doblo 3 parça değişcek 🙂

hmm anladım teşekkürler 🙂 ama maşallah dobloma beton gibi girdi symbole sybolde pert kaydı doblo 3 parça değişcek 🙂
fotoğraflar elinize ulaştığında paylaşın bakalım nasıl olmuş 🙂

geçmiş olsun.

geçmiş olsun.bizede aynı olay oldu sayılır.symbol öndeydi bizde arkasındaydık ani fren yapıncı symbol.babamda kökledi freni çarpmamak için yerde ıslaktı kaydı doblo girdik symbole allahtan iki araçta bişey yok bizde çizik dahi yok arkadan çarpınca bizim doblo symbolü arkadan bir itekledi göreceksıniz.yoksa adam fark ettmiyodu. 🙂

geçmiş olsun kardeşim.
yanlız dikkat ettim de forumdaki herkes doblonun symbol ve city e vurmaları sonucunda aşırı sağlam bi araba olduğunu düşünüyor. şimdi yanlış anlamayın söylediğimi doblo sağlam araba bunu ben de biliyorum yaşayarak da öğrendim kaç defa. AMA doblo gibi bir aracı symbol gibi bir araçla kıyaslayamazsınız. dobloyu caddy, connect, kangoo vs. gibi araçlarla kıyaslayın. diğerlerini kaale almayın 🙂 yeni üye olup da bu yazıları okuyan biri daha dobloyu ne ile kıaslıyacaklarını bilmiyolar demesin. sonuç olarak doblo sağlam bir araba. hemfikiriz. fakat kıyaslamaya dikkat 🙂

geçmiş olsun kardeşim.
yanlız dikkat ettim de forumdaki herkes doblonun symbol ve city e vurmaları sonucunda aşırı sağlam bi araba olduğunu düşünüyor. şimdi yanlış anlamayın söylediğimi doblo sağlam araba bunu ben de biliyorum yaşayarak da öğrendim kaç defa. AMA doblo gibi bir aracı symbol gibi bir araçla kıyaslayamazsınız. dobloyu caddy, connect, kangoo vs. gibi araçlarla kıyaslayın. diğerlerini kaale almayın 🙂 yeni üye olup da bu yazıları okuyan biri daha dobloyu ne ile kıaslıyacaklarını bilmiyolar demesin. sonuç olarak doblo sağlam bir araba. hemfikiriz. fakat kıyaslamaya dikkat 🙂

tamamda symbole ve city e çarpmış yani ssadece onu söylemiş arkadaş

geçmiş olsun kardeşim.
Ben renoyu sağlam bilirdim.Fethi çok değişik ve doğru bir pencereden bakmış olaya .Ama sana katılıyorum herne olursa olsun biri 1400-1500 kg bir kütle diğeri 1000-1100 kg. Fiziken zaten sembolün daha fazla hasarlı olması beklenir.

geçmiş olsun kardeşim.

tamamda symbole ve city e çarpmış yani ssadece onu söylemiş arkadaş

tamam oğuzcum ben de bişey demedim. sadece o tür araçlara yani otomobillere karşı tabi ki daha sağlam olucak. göz var nizam var. ikisini yan yana getir gözünün önünde. yani böyle şeyleri dile getirmeye bile hacet yok 🙂 doblo symbole vurmuş symbol ikiye bölünmüş falan. bunlar olacak şeyler.🙂 doblonun o tür araçlara karşı sağlamlığı tartışmaya bile açılamaz. 🙂

geçmiş olsun kardeşim.
Ben renoyu sağlam bilirdim.Fethi çok değişik ve doğru bir pencereden bakmış olaya .Ama sana katılıyorum herne olursa olsun biri 1400-1500 kg bir kütle diğeri 1000-1100 kg. Fiziken zaten sembolün daha fazla hasarlı olması beklenir.

hangi 1000-1100 den bahsediyosun abi. symbol denen araba 940 kg 🙂🙂

geçmiş olsun kardeşim.

hangi 1000-1100 den bahsediyosun abi. symbol denen araba 940 kg 🙂🙂
Çok hafif... Kıyas edilemez. Geçende bir kaza haberi vardı Konya'da ticari araç ile cip çarpışmış ticari araçtaki 3 kişi ölmüş. Ciptekiler yaralı. İkisi de VW. Biri Toureg(anladığım kadarıyla) biri caddy. Arada ağırlık olarak en az 500 kg fark vardır (emin değilim). Tabii çarpışma pozisyonları da önemli.
Sözün özü altımızdaki arabalar netice itibariyle bir araçtır. Dobloyu çok seviyoruz ama kapasitesini de biliyoruz çok abartmayalım neticede kul yapısı bir makine, seviyoruz o ayrı...

Allah kimseye kaza bela göstermesin.yoksa altınızdaki ne olursa olsun belli bir hızdan sonra fark etmiyor ölümcül sonuçlar ortaya çıkıyor.öyle olsa kamyoncular ve otobüsçüler hiç ölmezdi.Yamulan yerler nasıl olsa çekiçle düzeliyor ya da yenisi takılıyor ama bizde öylemi.o yüzden en güzeli sürekli tedbirli ve dikkatli olup takdiri Allah'a bırakmak.

Allah kimseye kaza bela göstermesin.yoksa altınızdaki ne olursa olsun belli bir hızdan sonra fark etmiyor ölümcül sonuçlar ortaya çıkıyor.öyle olsa kamyoncular ve otobüsçüler hiç ölmezdi.Yamulan yerler nasıl olsa çekiçle düzeliyor ya da yenisi takılıyor ama bizde öylemi.o yüzden en güzeli sürekli tedbirli ve dikkatli olup takdiri Allah'a bırakmak.[/quote]

*tup*

Allah kimseye kaza bela göstermesin.yoksa altınızdaki ne olursa olsun belli bir hızdan sonra fark etmiyor ölümcül sonuçlar ortaya çıkıyor.öyle olsa kamyoncular ve otobüsçüler hiç ölmezdi.Yamulan yerler nasıl olsa çekiçle düzeliyor ya da yenisi takılıyor ama bizde öylemi.o yüzden en güzeli sürekli tedbirli ve dikkatli olup takdiri Allah'a bırakmak.
tabi birde emniyet kemeri takmak lazım 🙂

Back