D3 Doblo Koltuk Altı Siviçler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Smpo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Smpo

Saygın Üye
Adı
Hakan
Kan Grubu
A RH +
Modeli
Araç Yılı
2010
Renk
Türk Kahvesi
Aracımın El Frenin Oldugu Bolumde Flas Girisi Mevcut Bazen Flas Takiliyken Gormuyor Sok Tak Sok Tak Duzeliyor Sonra Gene Ayni Cozum Bulamadim Kablolar Alakali Bi Sorunmu Var Derken 1 Tabe Siviçin Bosta Oldugunu Fark ETtim Ve . Sag Ve Sol Arka Yolcular Icin ayaklara Kalorifer Izgarasi Oldunu Fark Ettim 5 Yildir Kullaniyorum Yeni fark Ettim 🙂

Sorum Bu Sivicden d3 kullann arkadslardada varmi ?

Dosyalar

• 20150915_000327.jpg
    20150915_000327.jpg
    120,2 KB · Okunma: 179
@Smpo
Merhaba arkadaşım o boşta duran soket yurt dışına gönderilen modellerde koltuk ısıtma var onun soketi yani türkiyede onlar boş[emoji4] [emoji4] [emoji4]

Peki bu arka yolcular için olan kalorifer sıcak hava üflüyor mu? Bende 2012. D3 var kalorifer sıcak konumundayken bile arka koltukların altından arka yolcuların ayaklarına gelen difüzörden soğuk üflüyor. Bir yerlerde sorun mu var acaba?

Belli süre sonra gelebilir. Tam ısınmadan kanalda soğuyor olabilir.

@Smpo
Merhaba arkadaşım o boşta duran soket yurt dışına gönderilen modellerde koltuk ısıtma var onun soketi yani türkiyede onlar boş[emoji4] [emoji4] [emoji4]
Türkleri adamdan görmüyo mu bu fiat Türkiyeye üretilenlere koltuk ısıtmayı niye boş koyuyolar bizim totolar değersiz mi abi 🙂

Back