muratculuk
Azimli Üye
Bu islerden fazla anlamam da bu kablo teybe diyer ucu nere takiliyor.yada uygulanmis hali yok merak eettim
Anladim murat peki ses kalitesinde bir artis oluyor mu? yoksa ayni ses kalitesindemi dinliyoruz.
peki bişey sorucam, diyelim kablonun ucuna telefon yada mp3 player ı taktık, teyp direk mi aux a geçiyor yoksa bi tuşa basmak gereklimi? Bazı forumlarda aux yapılan teybin cd çaları iptal oluyormuş ondan sorayım dedim
peki bişey sorucam, diyelim kablonun ucuna telefon yada mp3 player ı taktık, teyp direk mi aux a geçiyor yoksa bi tuşa basmak gereklimi? Bazı forumlarda aux yapılan teybin cd çaları iptal oluyormuş ondan sorayım dedim
istedigin mp3 çalar yada telefonu vs. bağlarsan direk algılar . cıkardıgın vakit cd'ye yada radyo'ya gecer.
video'su
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1QRbxzxFcNg[/youtube]
istedigin mp3 çalar yada telefonu vs. bağlarsan direk algılar . cıkardıgın vakit cd'ye yada radyo'ya gecer.
video'su
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1QRbxzxFcNg[/youtube]
peki ürün çok iyi bi ürüne benziyor ben ve çoğu arkadaş istanbuldayız ve ürünü aldık diyelim, montaj nasıl yapıcaz?
usb eklenemez abi usb çalışmak için 5v a ihtiyaç duyuyor, jackda elektrik olmaz sadece veri iletir. Ama çakmaklık girişinden bi adaptörle 5 v elektrik elde edilip dişi usb bulunursa ona bağlanıp veri ucuda jack çıkışına bağlanırsa olması muhtemel ama olmayabilirde. Müzik değiştirme işlemi falan nasıl olur bilemem çünkü usb üstünde doğal olarak tuş bulunmuyor 🙂
tabi bu şekilde olurusb eklenemez abi usb çalışmak için 5v a ihtiyaç duyuyor, jackda elektrik olmaz sadece veri iletir. Ama çakmaklık girişinden bi adaptörle 5 v elektrik elde edilip dişi usb bulunursa ona bağlanıp veri ucuda jack çıkışına bağlanırsa olması muhtemel ama olmayabilirde. Müzik değiştirme işlemi falan nasıl olur bilemem çünkü usb üstünde doğal olarak tuş bulunmuyor 🙂
usb okuyan mp3 player okuyucu ile olur diye düşünüyorum..