Ayberk2626
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 11 Temmuz 2021
- Adı
- Ayberk
- Kan Grubu
- A RH +
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Premio
- Motor
- 1.3 Multijet
- Araç Yılı
- 2014
- Renk
- Bordo
Merhaba hos geldiniz amfi olmadan istediginiz sesi alamazsiniz ekstradan 2 hoperlor daha fazla guc ister oda amfi gerektirir onun yerine arkadaki hoperlorleri guzel kaliteli bir hoperlor ile degistirirsen daha iyi verim alirsin ama dersen yok ben ekstradan 2 tane daha koyucak diye ozaman arkaya pandizot yaptırman gerekir kelebek camin oldugu yere yapiyorlar onunda fiyati ortalama 2 bin TLÖncelikle merhaba forumda yeniyim ve bir soru sormak istiyorum
Bagajdaki 2 haporlöre ek olarak 2tane daha koymak istiyorum ama aracımda amfi yok koyma imkanımda yok o yüzden 2 çifti koyarken sorun yaşarmıyim ve nasıl koyabilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Mobilya işleri de yaptığım için arabanın arkasında sürekli suntalemler oluyo o yüzden amfi koyamiyorum ama ufak bi amfiyi arabanın içinde bi yere saklama ihtimalim varsa o da güzel olur aklınıza bi yöntem gelirse paylaşırsanız sevinirim ve teşekkür ederim ilginiz içinMerhaba hos geldiniz amfi olmadan istediginiz sesi alamazsiniz ekstradan 2 hoperlor daha fazla guc ister oda amfi gerektirir onun yerine arkadaki hoperlorleri guzel kaliteli bir hoperlor ile degistirirsen daha iyi verim alirsin ama dersen yok ben ekstradan 2 tane daha koyucak diye ozaman arkaya pandizot yaptırman gerekir kelebek camin oldugu yere yapiyorlar onunda fiyati ortalama 2 bin TL
Çok teşekkür ederim desteğiniz için yolcu koltuğunun altına koyma fikri aklıma çok yattı arkaya yaptığınız işlem içinde 16yerine 20lik yaptırabilme şansım olursa Orayada bi bas haporlör koyma fikri kafamı kurcalıyor belki kabinsiz çok iş görmez ama önceki halinden daha iyi olacağı kesin tekrardan tavsiyeleriniz için teşekkür ederimOrjinal teyp ile ne yapılırsa yapılsın güzel ses almak mümkün değil amfi şart. Bizde eşya taşıdığımız için amfi taktırmak istemiyordum ama amfisiz ses alınmıyor. Ön yolcu koltuğun altına çoğu 4 kanal amfi sığıyor düşünürseniz en müsait yer orası amfi için. Amfi taktırmadan önce aracıma arka kolonlara özel pandizot yaptırdım. Aracın orjinalinde 10 cmlik dandik bir hoparlör var 13 lük normal hoparlörler biraz zorlayınca sığıyor onun yerine pandizot yaptırıp kullanabilirsiniz. Amfi bağlatmadan önce de 1 midrange 1 tweeter birbirine ek yapıp bağlamıştım gayet güzel çalıyordu amfi bağlatınca daha da net ses verdi. 16 cm midrange 10 cm tweeter için yaptırdım ben siz de isterseniz bu tarz bi şey yaptırabilirsiniz. Ek alınarak çift hoparlör kullanabilir.
Rica ederim. Arka kolona bass koymak pek sağlıklı olmayabilir 20 cm olan kolona sığmayabilir, kelebek camlara yaptırabilirsiniz ama o da pek sağlıklı olmaz. Koltukaltı subwooferlar var bende 6-7 ay kullandım eğer dışarıya ses dinletme gibi bir amacınız yoksa işinizi görür araç içerisinde akustiğe katkısı çok ama 1000lik basslar gibi dışarıya ses vermiyor zaten ürün 300w ama afmi bass ile uğraşmak istemiyorsanız alınabilecek en mantıklı ürünlerden. Navigold ng-19 olan modelini kullanmıştım ben tavsiye ederim. Amfi bağlatmadan önce kullanıyordum şimdi amfiyle beraber kutu bass kullanıyorum. Orjinal sese göre gayet başarılıydı
Kafanızı ağrıttım ama bu basa haporlörleride bağlama şansım varmi yani aynı zamanda amfi gibi kulanabilirmiyimRica ederim. Arka kolona bass koymak pek sağlıklı olmayabilir 20 cm olan kolona sığmayabilir, kelebek camlara yaptırabilirsiniz ama o da pek sağlıklı olmaz. Koltukaltı subwooferlar var bende 6-7 ay kullandım eğer dışarıya ses dinletme gibi bir amacınız yoksa işinizi görür araç içerisinde akustiğe katkısı çok ama 1000lik basslar gibi dışarıya ses vermiyor zaten ürün 300w ama afmi bass ile uğraşmak istemiyorsanız alınabilecek en mantıklı ürünlerden. Navigold ng-19 olan modelini kullanmıştım ben tavsiye ederim. Amfi bağlatmadan önce kullanıyordum şimdi amfiyle beraber kutu bass kullanıyorum. Orjinal sese göre gayet başarılıydı.
Anladım çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuz tekrardan sağolunNe demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Benim kullandığım modelin rca çıkışları vardı ama ben kullanmadım kendinden amfili bir bass olduğu için gücü bassa anca yeter diye düşünüyorum. O konuda net bir bilgim yok.