D3 DOBLO AMFİ KABLAOSU

doblo vip premio

İcra Kurulu Üyesi
Yetkili Kişi
Yönetici
Adı
OĞUZ
Kan Grubu
A RH +
Araç Yılı
2015
Renk
BRONZ KAHVE
d3 doblosuna amfi taktıranlar aküden gelen kabloyu nereden geçirdiniz ben bu tesisat işinden vazgeçecem galib orada kapaklar var o kapakları çıkarınca toz falan gelir içeri birde amfi sabitlemek için biyerleri delip mi vidalamak lazım

kobloyu nerden geçirirsin bilmiyorum ama amfi için biyerleri delmene gerek yok. subwoofer kabinin üzerine sabitlersin.

kabloyu geçirdikten sonra kapakları takılmaz mı?

bugün tesisatçı biri ile görüştüm d3 lerde her yer kapalıymış yani muhakkak biyer delinecek o yüzden vazgeçtim yaptırmrm ben öyle kesilip biçilen işleri sevmiyorum böyle devam ne yapalım bassız devam

d3 te hakişkaten yalıtım güzel

o zaman orjinal yerlerine kaliteli hoparlörler alcaksın 🙂

ben lpg montajı yaparken bütün araçların içine motordan kablo geçirdim.sert uzun bi tane tel bul.araç içinden kabloların yanından teli sok motordan bi yerlerden çıkar.kabloyu tele sıkıca bantla sar sonra içeriye çek.

vaz eçtim tesisattan elletmem doblomu gerek yok biyerlerine bişey olursa canım sıkılır

vazgeçmekle iyi yapmışsın en güzeli orjinalliğe çok zarar vermeden kapılardaki hoparlörleri değiştirmek.onuda buralarda yapan yok.

peki sizce sadece kapı kolanlarını kaliteli b işeyler ile değiştirsem nasıl olur sizce ses daha iyileşir mi

benimde cevap aradığım soru bu oğuz.normalde kaliteli hoparlör takmak iyi sonuç vermesi lazım.internette araştırdım şu şekilde şu hoparlörü taktım şöyle sonuç aldım diyen yok herkes farklı şeyler söylüyo farklı markalar veriyo.mantıklı olan 4 ünü değiştirip daha kaliteli ses almak ama sistem kaldırırmı o da bi muamma.

benimde cevap aradığım soru bu oğuz.normalde kaliteli hoparlör takmak iyi sonuç vermesi lazım.internette araştırdım şu şekilde şu hoparlörü taktım şöyle sonuç aldım diyen yok herkes farklı şeyler söylüyo farklı markalar veriyo.mantıklı olan 4 ünü değiştirip daha kaliteli ses almak ama sistem kaldırırmı o da bi muamma.

Oğuz Mehmet Peki Şunları Kaldırmazmı ;
http://www.arikanelektronik.com/store/product.php?id_product=324

http://www.arikanelektronik.com/store/product.php?id_product=416

Bilgilendirirseniz Sevinirim .....

ben arabayı pekelletmeyi sevmem o yüzden vazgeçtim

Back