D3 doblo 2014 lastik bilyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lazkopy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lazkopy

Azimli Üye
Doblo
Adı
Gökhan
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Arkadaşlar öncelikle herkeze selamlar küçükyalı veya bostancı sanayide tanıdıgınız önereceğiniz usta varmı sağ lastikten ses geliyor dönüşlerde büyük ihtimalle lastik bilyesi diye tahmin ediyorum varmı önereceğiniz bir yer

Sadece dönüşlerde yapıyorsa poryada sorun olmayabilir uğultu var mı fark ettiniz mi ,aks körüğünde yağ kaçağı var mı ,bazen fren tertibatından da kaynaklanabiliyor balataların ve disklerin durumu nedir?

Yok disklerden değil hafif düz giderken uğultu var genelde sağa dönüşlerde ses artıyor körükte salam gözüküyor

O zaman sağ porya da sıkıntı vardır.

Durdugunuz yerde araba çalışırken direksiyonu döndürdüğünüzde ses varsa amortisör takozu noktası olabilir kronik sorundur bunuda sağ veya sol olup olmadığını öğrenmek için direksiyonu çevirirken elinizle amortisör yayına dokunun titreme var ise o bölgedeki amortisör takoz bilyesidir
İnternette bunla ilgili videolarda mevcuttur

Durunca yapmıyor denedim lastik dönünce yapıyor

Durunca yapmıyor denedim lastik dönünce yapıyor
Doğru tesbit porya bilyesi en kısa zamanda degistirmeni tavsiye ederim gecen kışın da ben değistirdim ayni belirtiler vardi bendede tavsiyem skf rulman al abs li olcak herhangibi usta degisir sonrasinda rot ayarinada girmen gerek

Back