d3 ÇİZİKLER

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vural
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

vural

Azimli Üye
Arkadaşlar dün gece aracımın yan krom çıtalarını çalmışlar ve şerefsızler çizmişler arabamı çizikler biraz derin pasta cila kapatrımı yoksa kapatıcılar var onlarlamı yapıyım . Yeni doblo Çöl grisi

Arkadaşlar dün gece aracımın yan krom çıtalarını çalmışlar ve şerefsızler çizmişler arabamı çizikler biraz derin pasta cila kapatrımı yoksa kapatıcılar var onlarlamı yapıyım . Yeni doblo Çöl grisi
geçmiş olsun....

vay karaktersizler ya.geçmiş olsun.ALLAH daha büyük belalardan korusun.

memlekette tükenmiyor karektersiz ve şerefsiz insanlar.Gidip bugün yeniden krom çıta taktıracaktım bi an düşündüm gelir bir daha sökerlermi die şuan askıya aldım o işi. çiziklerle ugraşacagım.pasta cila olmadı folyo attıracagım. Herkese teşekürler

çok geçmiş olsun

aslında resim çekip ekleseniz daha net fikir verme şansımız olur

eğer çiziklere tırnak takılıyor ise pasta iş görmez

fakat size önerim bi rutuş boyası yaptırın oraları ince şekilde sürün kuruduktan sonra su zımparası ile kabasını alın daha sonra pasta cila ile parlatın ama bunu yaprken dikkat edin dahada beter olabilir

lütfen başlıklarınızı ilgili konu altında açınız.konu tarafımdan taşınmıştır.

taşıma: yakıt---->boya

evvela arabalarımıza hasar veren bi cümle kansızın yedi sülalesini en içren dileklerimle KUCAKLIYORUM!

şimdi kardeş sen yarın şu çiziklerin bi fotosunu koy.ona göre ne yapacağımıza karar verelim...kafamıza göre iş yapmayalım.

evvela arabalarımıza hasar veren bi cümle kansızın yedi sülalesini en içren dileklerimle KUCAKLIYORUM!

şimdi kardeş sen yarın şu çiziklerin bi fotosunu koy.ona göre ne yapacağımıza karar verelim...kafamıza göre iş yapmayalım.

bencede resimleri görse daha iyi olacak*tup*

tamam fotoları bekliyoruz

ne yazıkkı var böyle mahluklar napacagız bilmiyorum benide işyerinde çok sıkıştırıyorlar bunaltıyorlar bu paraya doblomu alınır yok şöylemi böylemi öldürüyorlar varya allah hayırlısı versin geçmiş olsun.

ne yazıkkı var böyle mahluklar napacagız bilmiyorum benide işyerinde çok sıkıştırıyorlar bunaltıyorlar bu paraya doblomu alınır yok şöylemi böylemi öldürüyorlar varya allah hayırlısı versin geçmiş olsun.

o bu paraya doblo alınır mı denen mahlukatlar ne alırlar merak ediyorum gerçi öyle konuşan hiçbişety alamaz acaba hiç hayatında bindimi dobloya

size yeminle bana bir kişi öyle bi söz etti sinirlerimi zor ttutm dalacaktım da sinirden dışarı çıktım ulan bi yerinde giyecek don yok adam dobloyu kötülüyor hiç bindin mi hayır ozaman ne anlatıyon ki*romi*

o bu paraya doblo alınır mı denen mahlukatlar ne alırlar merak ediyorum gerçi öyle konuşan hiçbişety alamaz acaba hiç hayatında bindimi dobloya

size yeminle bana bir kişi öyle bi söz etti sinirlerimi zor ttutm dalacaktım da sinirden dışarı çıktım ulan bi yerinde giyecek don yok adam dobloyu kötülüyor hiç bindin mi hayır ozaman ne anlatıyon ki*romi*
aynen öyle caddy le kıyaslıyorlar caddy alırım filan caddy sol da bırakıyorum diyorum inanmıyorlar herşey ortada önemli olan benim keyfim.

banada aynısını dediler...transporter almadın bunu aldın...

ben daha ağzımı açmadan yanımdaki usta arkadaş verdi cevabı;

-hiç sorma...transporter almadı,ekmeğimizi kesti...

al transporteri işin yoksa 6 ayda bir ön takım yaptır...benim doblo 60 bin km oldu maşallah daha tornavida yemedi arabanın ön takımı...caddy al parça ara servis ara mazot ara..işin yoksa durda uğraş!

aha komşumda 0 transporter var....daha 35 binde ön takımın sesinden arabada durulmuyor...

almanmış...hadi ordan!

arkadaşım çok geçmiş olsun benimde 2 ay önce yan camı patlatıp navigasyonumu aldı soysuzlar Yan çıtalarımda var bende korkuyorum götürecekler die

al transporteri işin yoksa 6 ayda bir ön takım yaptır...benim doblo 60 bin km oldu maşallah daha tornavida yemedi arabanın ön takımı...caddy al parça ara servis ara mazot ara..işin yoksa durda uğraş!

aha komşumda 0 transporter var....daha 35 binde ön takımın sesinden arabada durulmuyor...

almanmış...hadi ordan!

abi yeminle bizm d1 95 binde idi öntakımında daha tık yoktu usta ön takımda boşluk bile yok diyordu diğer doblomuz 140 binde idi onunda sadece 130 binde ön salıcağı değişti çok sağlam araba ben 140 binde bi arabadan okadar sorunsuzluk beklemezdim araba resmen sıfır gibi hiçbirşey olmuyor çok sağlam maşallah

uguret o caddy diyener bilip bilmeden boş boş konuşanlar nedense türkiye de şu vw çok abartıyrlar yani öyle abartılacak bi arabalar yapmıyor tamam oturaklı kaliteli ama o fiyatları haketmiyor her modeli 5 10 bin fazla ama arada o kadar bi fark yok caddynin sıfırı 52,644lira satışlar bekleneni vermediği için yine kampanya yapmışlar 48,520 manuel için bu fiyat farkını zaten değmez ayrıca çok sorun çekenlerde var vw den

ayrıca yeni doblo her şekilde caddyden iyi zaten dergilerde yapılan karşılaştırmalarda bunu gösterdi

almanmış...hadi ordan!

Alınır be abi alınmaz mı.... Para varsa... İstasyonun seninse... Çok iyi bir ustanın kankisiysen.... Baskı balata fabrikan varsa.... Bu böle uzar gider....
Alınır alınır... Sonra otobanda 160km/h ile giderken Doblo çeker yanına başlarsın kapışmaya.... Derken adam 6. vitese atar uzar gider.... Sen g.t gibi kalırsın ortada ... Aracın içinde yanındakine dövünürsün.... İlk mola yerinde gelir Doblo'nun sahibini tebrik eder başlarsın arabayı incelemeye... Özelliklerini dinlemeye...

Alınır alınır...

Back