D3 cargo maxi yük bölmesi ısıtma sorunu

mygokhan

Daimi Üye
Şirketteki D3 aracımdaki sorun şudur 🙂

Malum bizim uzun şasi ve yük bölmesi ile yolcu bölmesini ayıran seperatör mevcut.Haliyle ön tarafta ısıtmayı açtığımızda arka tarafa sıcaklık gitmiyor.

Bunun bir çözümü var mı?Hani orasını burasından orjinal hortum geçirerek arkayı nasıl ısıtabiliriz.Aradaki bölmeyi sökmek/camını sökmek istemiyorum.Hani alttan, sağdan soldan bilmediğimiz bir kapak vs varsa açabilirmiyiz?

iyide arkasınını ısınmasına gerek yokki orada canlı yok çünkü neden ısıtacaksınız

mygokhan tarafından yazılan metin:
Yeri geldiginde sülaleyi bindiriyorum da 😀[/quo

ama polis çevirirse ve ALLAH korusun kaza anında tehlikeli olur

doblo vip premio tarafından yazılan metin:
mygokhan tarafından yazılan metin:
Yeri geldiginde sülaleyi bindiriyorum da 😀[/quo

ama polis çevirirse ve ALLAH korusun kaza anında tehlikeli olur

Elbette teknik anlamda sıkıntı olduğu bir gerçek..Ancak yeri geldiğinde ustalarda binmek zorunda kalıyor.Yani mecburiyetten oraya biniliyor.

Sonuç itibariyle çözüm var mı acaba?Yada aradaki camı sürgülü yapıp açsak ısı arkada geçer. iyi olur..

oradaki camı çıkartsanız ısı geçer ama bence iyide olmaz o ardaki ayırıcı kabini herşeyden koruyor

doblo vip premio tarafından yazılan metin:
oradaki camı çıkartsanız ısı geçer ama bence iyide olmaz o ardaki ayırıcı kabini herşeyden koruyor

Çok ısrar ediyorlar o camı değil, komple sacı sök diye ama patron dese dahi sökmem..Mahvolur ön kısım..Camı sürgülü yapmaktan başka çare yok sanırım..

evet hele tozlu bişeyler taşınıyorsa kabindeki herşey pislenir bende olsam kesinlikle sökmem ama sürgülü cam açılabilir bizde d2 cargo vardı ona o bölmeden alacaktık ama biz hiç bişey taşımıyorduk sadece 2 çuval falan ofda temiz şeylerdi oyüzden gerek olmamıştı

bende ducato maxi var. o biraz büyük hali ile ama o dediğiniz bölmede sürgülü cam var. camı açıp arkayı ısıtmanın imkanı yok. bagaj bölümünde havalandırma kanalları var ve baktığınızda dışarısını görmek mümkün. büyük ihtimal doblodada öyledir.

birde panelvan olduğu için arka taraf komple sac. arada açılacak 20 cm camla arka tarafın ısınma ihtimali yok. havayı bi şekil arka tarafa ilettiniz ama döşeme yok olmadığı içinde arabanın arka tarafıda ısınmaz.

biz bizim d2 cargoya cargo bölümüne yalıtım yapmıştık hem sesler kesilmişti hemde sıcak oluyordu ama arada bölme yoktu

D2 de hava yönlendirme düğmesini ayaklara aldığınız zaman el fireni altındaki plastik içindeki kanallardan arkadaki oturanların ayaklarına sıcak hava üflüyor. d3 ü incelemek lazım

Ekrem tarafından yazılan metin:
D2 de hava yönlendirme düğmesini ayaklara aldığınız zaman el fireni altındaki plastik içindeki kanallardan arkadaki oturanların ayaklarına sıcak hava üflüyor. d3 ü incelemek lazım

Aynen tam sizin dediğiniz gibi bişey varsa iyi araştırmak lazım...

Back