D3 Ayna üzerindeki sinyalin değişimi

acankaya

Aktif Üye
Doblo
Adı
AHMET ÇANKAYA
Kan Grubu
B RH +
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Aracınız
Doblo
Modeli
Urban
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2013
Renk
Beyaz
Sinyali çarptım, köşesi kırıldı;

Ata Sanayi Sitesinde Lahur Ticaretten 25TL'ye yeni bir sinyal aldım;

Önce üst kapağı sökmek gerekiyor ama ben sökerken tırnaklardan ikisini kırdım;

Tek vida tutan yeni sinyali değiştirerek işimi bitirdim. Sizde yapabilirsiniz ama tırnakları kırmamaya dikkat edin.

geçmiş olsun.benimde taş gelmiş galiba küçük bir delik açılmış.serviste değiştirecektim.sökerken aynanın camı kırılabilir dediler. bende vazgeçtim .gittim camcıda slikon sıktırdım su almasın diye.

abi geçmiş olsun sinyalin tek satılması çok güzel bişey çünkü kırılmaya müsait

Geçmiş olsun, ayna tarafında işiniz yok onun için kırılması imkansız. Ama dediğim gibi arka üst kapağı sökerken tırnakların yerini bilmek gerekiyor. Aksi halde benim gibi tutan tırnakları kırabiliyorsunuz.

mehmet abi o sinyallere çok dikkat ediyorum kırılmasınlar diye ama sağlam bi plastikten imal edilmiş gibi duruyor

valla servistekiler öyle dedi.hatta sinyali bile getirmişti parçacıları.usta öyle deyince vazgeçtim.birde aynayı kırmayalım dedim.

abi ben bu servisleri anlıyamıyorum nasıl kırılır ya kırmayacaksın kırarsanda değiştirecen servisteki bazı ustalar çok beceriksiz okadar eğitimler oluyor ama malesef beceriksizler çok o tip parçaları dışarıda değiştirmek daha mantıkllı

Sizin yorumlarınızı okuyunca iyi ki Servise götürmemişim dedim kendi kendime. Serviste de kıracaklarmış demekki. Değiştirmek zor gerçekten ama ben ufak hasarla başardım🙂

aynen öyle maalesef.bir sinyal camı için koca ayna nasıl kırılır.ve sorumluluğuda alamayız diyorlar.ben neden alayım o zaman o riski.bastık slikonu.

en iyisi kaliteli bi usta oda sanayideki bazı ustalar

zaten yakında servis girişlerinde hastanın ameliyathaneye girmeden imzalattıkları beyan gibi sayım suyum yok servis sırasında araba pert olursa bizden değil diye yazı alacaklar galiba.

ali abi dediin olabilir gerçekten

IMG_0301.JPG
IMG_0302.JPG
IMG_0303.JPG
IMG_0304.JPG
evet arkadaşlar bugün aynamdaki sinyal kırık olduğundan değiştirdim

Benim bu aynayı komple değiştirmem lazım nasıl sökülür yardımcı olabilecek var mı kapı içinden 1 civatası görünüyor ayna büküm yerinden kırık bantladım ama rüzgardan sallanıyor otobanda uçup gidicek nerdeyse

Dosyalar

• IMG_20210930_144543.jpg
    IMG_20210930_144543.jpg
    1,2 MB · Okunma: 54
Back