D3 Aux Kablosu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Smpo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Smpo

Saygın Üye
Adı
Hakan
Kan Grubu
A RH +
Modeli
Araç Yılı
2010
Renk
Türk Kahvesi
Arkadas Bu Kablo Dobloma Olurmu Sizlere Bi Danismak Istedim Tskler . Media tusuna basinca aux geliyor . 2010 Model D3 Kasa 105 Premio En Fulu

(link)

EDIT : Link Duzenleme

Son düzenleme:
@Smpo
link görünmüyor

Linki Duzenledim Arkadaslar

arkadaşım kendi aracıma bunu kullandım
(link)
bizim araçlara sarı olanı olmuyor mavi soketli olanı uyumlu

@cengiz522

Elektrikçiler anlar mı bundan abi ?

Bizim elektrikçilerin yapacağı bir şey değil oto müzik sistemleri ile uğraşanlar bu işi yapar

Bu mavi girişli olan direk uyuyormu kesme biçme olayı var mı ?

Cengiz saolasin kardesim . Berat Kesme Bicme Olayi Yok Teyibi Sokuyorsun Soketi takiyorsun Sadece Jaki Nerden Cikaracagin Onemli Ben Vitesin Ordaki Gozun ORaya Cikarmaya Dusunuyorum

@Smpo
evet bende aynen kabloyu vitesin oraya çıkardım

halilcan06 arkadaşımız anlar o işten

Arkadaşlar d3 araçlarımız için yeni geliştirilen Android işletim sistemli Multimedia cihazının Türkiye'de ilk defa Test aracımızda uygulamasını büyük ihtimalle pazartesi günü gerçekleştirerek video ve fotoğraflarla sizlerle paylaşacağım beğenip sahip olmak isteyen arkadaşlarımıza da temin edeceğim sırf navigasyon telefon tv WiFi MP3 mp4 özelliği yok diye d3 araçlarımızı satıp d4 almaya son diyoruz Akdeniz Elektronik Oto Performans Merkezi (link)

@www.akdenizelektronik.org
hadi hayırlısı.

Hayırlısı olsun inşallah piyasadakilere benzemez çünkü %90 direksiyon kumandası uyumlu değil ve cd çaları harici takılıyor

@cengiz522
Android isletim sistemli modeller yeni cikmaya basladi o yuzden her marka ve model araca gore cikmis degil uygulama yaptigim bmw e90 aracta direksiyon kumandasi ses seviye,muzik degisim,telefon kontrol gibi ozellikleri kontrol ediyor ayrica aracta normal bir tabket var gibi android marketten uygulama indirip wifi ile internete bagkanip bilgisaysr gibi kullaniliyor cep telefinuyla eslestirip tekefon okarak kullanilmasida cabasi .
Erken baslayan bayram tatilinden doayi ithalatcim urunleri gumrukten cekemedigi icin test aracimizdaki uygulamamiz bayram sonuna ertelendi .
Hem bu isin uygulayicisi hemde bir d3 kullanicisi oldugum icin ozellikle bu isin takipcisiyim test aracima uygulayinca forumda yeni bir konu acarak videolarini sizlerle payladacagim herkes ne alacagini bilirek alsin .

Hayırlı olsun merakla bekliyoruz allah emeklerinizi boşa çıkarmasını

Back