D3 Arka Koltuk Sökme (yardım Lütfen)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozocan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ozocan

Aktif Üye
Adı
Özgün
Modeli
Renk
ÇÖL GRİSİ
Arkadaşlar merhaba aracın koltuklarını yatırmayı katlamayı biliyorum fakat eskiden mercedes vaneomuz vardı ve onun koltuklarını bir mandalla komple söküp dışarı çıkarabiliyorduk D3'de böyle bir mandal göremedim ben bizim araçlarda böyle bir özellik var mı varsa nasıl çalışıyor.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Saygılar...

@ozocan

Tam arka koltuğun oturulan kisminin altına gelen sağ ve sol köşede alyan kafa vidalar olabilir

@ozocan
Yarın beni ara aracın başında bilgi vereyim 05436861587

yunus abi bu hafta sınavlarım var malum finaller haftasonu inşallah görüşelim numaranızı kaydettim. cevap veren herkese teşekkürler @yunus0635

@ozocan
Rica ederim koltuklarının resmini cek vatzapla yollaaa

bende vidayla söküleceğini biliyorum ama yunus abi burdan yazarak anlatta hepimiz bilelim özellikle ben 🙂

öyle sökmek için kol filan yok alyanla birlikte vidalarını sökerek ancak çıkarabilirsin

@Gemlikforum
@dumanmurat gerekli açıklama yapılmıştır.

evet yunus bey geç kaldın biraz 🙂
teşekkürler 😉

@dumanmurat
🤐🤐👍

Hayda olmadı şimdi keşke kolayca bir mandalla çıkabilseydi bazen öyle bir yük oluyor ki 10cm için kapak kapanmıyor benimde huyum kapak açık mümkün değil trafiğe çıkmam neyse canımız sağolsun D5 e koyarlar belki böyle bişey

@doblo3535

Sürekli nakliye yapsam alırım ama ben bu aracı daha çok kişisel kullanıyorum maxinin premiosu yok birde o yüzden tercih etmedim :srnsml:

Bende nakliye yapmıyorum ama kullanışlılık bakımından maxi tercih ettim donanım olarak herşey vardı sadece Cruise ve navigasyon yok onlar da çok önemsemedim sonuçta aile ilede kullansak bagajın büyük olması daha iyi oluyor

Back