D3 arka amortisör sorunu

Ankaranın rezil yollarına ancak bu kadar dayanabildi amortisörler...

sıkıntı yapmayın. olucak böyle şeyler ki yedek parçacılar da para kazansın di mi ama 🙂 onunla geçmiş olsun.

bizimkindede arka amortisörler ses yaptı çok az şekilde bir luk luk diye ses geliyordu bende ilk önce bi ustama sordum ve amortisör burcu dedi aslında amortisör sağlkam bozulmuyor d3lerde burç bozuluyor ama burçta tek satılmıyor o yüzden ikisinide değiştirdik orjinal olarak tanesi 70tl aslında bu luk sesi çoğunda var ama bazıları duymayabilir ki değişme
sede pek problem olmaz çünkü amortisör bozuk değil ama değişmesinde fayda var bence sesere uyuz olurum

kesinlikle orjinal takın yan sanayi görüntü olarak aynı olsada alsa aynı işlevi görmeyecektir

geçmiş olsun sizede

bende 2 hafta oldu sanırım.yola karşıdan karşıya kanal açmışlar bir giderken birde gelirken aynı yerde birde hızlı girdik sağ arkadan hafif ses gelmeye başladı.bizde patlattık sanırım.

Benim D1 de de olmuştu burç tek olarak satiliyo burda. Aldım tanesini 5 liraya. Ama onu amortisorden çıkarıp yenisini takmak baya uğraştırdı. 50 lira işçilik vermiştim. Komple amortisoru yenilemek daha mantıklı.

Merhaba
D3 aracımı aldığımda arkadan ses geliyordu. Memlekete geldiğimde amortisör den geldiğine karar kılıp 2 adet 160 - 180 arası bir fiyata alıp 20 tl de takdırmaya vermiştim. Ses sorunu kalkmıştı.

Oğuz kardeşim verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.Senin dediğin gibi orjinalini taktırmak daha iyi olacak.Yalnız ilginç olan daha önce kullandığım araçlarda genelde hep ön amortisörler giderdi ilk kez arka amortisörler arızalanmış oluyor.Hayırlısı bakalım...

@Ultralion
Yetkiliğ serviste Arıza tespit ücreti istemiyorlarmı ?

@www.akdenizelektronik.org
Yok valla benden birsey istemediler...

Back