d3 arac içi sesler

mehmet.64100

Saygın Üye
Adı
mehmet
Meslek
Elektrik teknikeri
Modeli
Renk
granit gri
Selamun aleykum 2011d3 umuz var özellikle bozuk yollarda arabanın sanki her tarafı oynuyomus gibi acayip ses geliyor. Geçen yıl servise anlattım aynı şekilde 3 ay falan iyiydi şimdi gene aynı sürgülü kapılardan gelmiyo ses baska nerden geliyo olabilir arkadaslar

Aynı sorun bende de var.. Üst raftaki eşyaların altına havlu serip bagajdaki eşyaları indirip bir daha gezeceğim.. Sanki pantizot içlerinden ses geliyor gibi..

Ama usta baya geliyo yani ses inşallah onlardandir ama pek oralardan o kadar ses geleceğini sanmıyorum

Bende tam bilmiyorum nereden geldiğini sadece tahminim o yönde.

Eger onceden sokuldu ise bve sekmanlar duzgun takilmadi ise ses yapar bizim d3 te tik ses yok masallah ses konusunda cok hassasim duzenli olarak kapilarin bakimi yapiliyor

Anlıyorum usta da 2 ayda birde kapi ayarlatmaya gidemeyiz yani bizim kendi yapabileceğimiz bişey varsa zahmet olmazsa anlatabilirmisin

Amortisorlerle ilgili bir sorun olabilir mi ..araciniza rot balans yaptirdiniz mi ...jant lastik durumundan olabilir mu ...aracinizin direksiyonunda çekme varmi ...lastik basinclari esit mi ... icinden parça sesi mi geliyor tam anlayamadim ...

Lastik basinclari 36 psi usta hepsi lastik durumları iyi direksiyonda çekme yok rot balans 15 gün önce yapıldı tık tık diye geliyo usta sanırım 1 den fazla yerden geliyo

Benim d1 de 4 alyanlaydi galiba ...üst kisimdaki esya yerlerini ve tavan yerlerini sıkmıştim ..bir sure sonra gevsemis sıkınca ses kalmamisti ...kapi bakimini d1 de kendim yapiyorum ben ..yağlamak icin gres yağ veya spreyler var onlari kullanabilirsin ..bagaj kapindanda ses geliyor olabilir zorlamadan kontrol edebilirsin

Usta alyan olmuyo 4 küçük geliyo kapılara 5 büyük vida yerleri 5 köşeli normal alyan değil kapılar için sade mentese kilit ve kizaklari mi yaglicaz vd40 iş gorurmu

Arka kapi ust makarasinda bosluk var 1 cm kadar oradan kapi kapaliyken ses yaparmi.

Back