d3 araç double in bağlantı ?

farukgez

Azimli Üye
Adı
faruk
Modeli
Renk
beyaz
Herkese selamlar,evvelsi gün navitech 211f double cihaz aldım,cihazın bağlantısını kendim yapmaya niyetlendim ,anfiyide değiştirip sierra 5 kanalı anfi aldım,Ancak sizlere sormak istediğim bir kaç konu olacak,resimde gözüktüğü gibi kırmızı kablo (+),siyah kablo (-),sarı battery (sanırım hafıza ),mavi ise (antenna power) yazıyor,bu kabloları araçtaki hangi kablolar ile birleştirmemiz gerekiyor? 2. sorum ise rca çıkışlarında anlayabildiğim kadarı ile 4 tanesi herbiri 1 kanalı gösteriyor ,ancak subwofer kablosu bir tane ,ancak anfi üzerinde 2 adet subwoofer girişi var bunu nasıl yapmamız gerekiyor? Hiçbir şey yapamazsam da herhalde tesisatçı yolu gözükecek 🙂 sistemde 1 takım mid ,1 takım normal hoparlör,1 adette sub mevcuttur...

bu işin uzmanı baki abi.en kısa zamanda yardımcı olacaktır sana.bu arada hayırlı olsun güle güle kullanın.

Nasıl Oldu Kullanıyormusun Sistemi ?

üstat saygılar.
bende 2012 doblo ya navitech 211 f aldım fakat çerçevede sorun yaşıyorum.
internetten bi tane sipariş verdim. ürün geldi fakat çok kötü malzemeden yapılmış
ve teyp tam olarak oturmuyor.aracın konsoluyla ciddi bi renk ve kalıte farkı var
bu konuda yardımcı olursan sevinirim.
şimdiden teşekkürler.iyi çalışmalar.

Back