d3 arabama aux cıkışı yapcam

bağlantı olması işe yaramıyor malesef, teyp aux moduna geçiyor mu o önemli. Bir yolu daha var Data in ile Data out u köprüleyince aux aktif oluyor ve aux yazısı çıkıyor, ama düşük bir ihtimal.

valla mavi bir soket vardı iki kanallı bir kablo bide aux cıkışı için bir kablo ne yaptı nasıl yaptı görmedim kendi doblosundan tecrübem var dedi 5 dk bagladı d3 premio var yapandada

D3 dobloların hepsinde oluyor zaten bu yöntem

bugünde elektrik bağlantısı için küçük jakları aldım kısmetse müsait bi zamanda da baplantıyı yapıcam. eğer başarılı olursa çok ucuz yollu bi teknoloji sağlamış olcaz 🙂

inşallah olur, D1 ve D2 lerin çok azında çalışıyor. Çoğunda aux menüsü çıkmıyor çünkü

bugün az daha teybi yakıyodum yanlışlıkla pinleri birbirine deydirdim 🙂 yarın araba evde olursa bütün işimi ona yoğunlayacam inşallah çalışır. yapan arkadaşlardan rica etsen sadece bağlı olan pinlerin resmini atabilir miiiii 🙂

veee sonunda olduu.. ama olan aux değil teybin patlaması oldu 🙂 10 amperlik sigortayıda patlattım arkadaşlar..görünen o ki d1 de bu aux olayı tutmamış 🙂

Yusuf aman dikkat et 🙂

@doblo vip premio
abi çok umutluydum yaa yapabilseydim süper orjinal bişey olcaktı + bide havam olcaktı 🙂 gene kaldık yeni teybe d2 mp3 cd çalan teyp alcam artık napalım...ama siz dua edinde abi teyp diye çıkıp d2 alayım 😀

bende sigortasını attırmıştım denerken 😀
resim yok ama şöyle tarif edeyim aux kablosunun uçlarını AF r ve AF l ye bağla, 3. aux kablosunuda bu ikisinin ortasındaki nötr pine bağla.
Aux menüsü çıkmıyor ise çıkması için data in ve data out u birbirine bağla. Ama d1 ve d2 lerde olma şansı %10 falan herhalde, çok nadir. D3 lerin hepsinde oluyor.

Yusuf inşallah herşey gönlünce olur

@2009_premio
ben sadece data in data out ve ortasındaki nötre denedim vala AFr ve AFl ye bakmadım . du bi ara onuda yapayım 🙂 en fazla teyp yanar herhalde yaa 🙂 pes etmek yok

Screenshot_2015-11-24-18-45-48.jpg
Bu teyp e aux çıkışı mümkün mu

2011 d3 elegans kullanıyorum d3lerin tamamında malasef aux menusu yok blume teyplede var diye biliyorum

Arkadaşlar doblonun resimdeki görünen teybine oluyor diğerlerini bilmiyorum çok basit biraz el becerisi yeterli inşallah resimler yardımcı olur
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg

Her şey iyi güzel hoş ta aux kablosundaki kabloların hangisi r l ve boş olan yere takılacak her kablo da renkler farklı

Arkadaslar Teyip Sokme Aparatina Para Vermek istemiyorum Uydurabilecegimiz Bisey Varmi ?

@Smpo
Tesisatçı teybi sökmeye para almaz en azından ben öyle yapmıştım zamanında.

Teyp sökme aparatı yerine 1,5 mm² veya 2,5mm² kesitinde bakır vb metalden yapılmış teli U şeklinde kıvırarak kullanabilirsiniz. Ben 2 tane 20cm uzunluğunda 1,5 mm²lik bakır tek damar elektrik kablo parçasını kıvırıp kullanarak teybimi sökmüştüm.

Back