D3 ailesi

anka2556

Onursal Üye
Adı
Uğur
Kan Grubu
0 +
Meslek
Lojistik uzmanı
Modeli
Araç Yılı
2011
Renk
Çöl Gri
D3'ün sülale fotoğrafı.

🙂 hepsi de en üst donanım seviyesi 🙂
teşekkürler.

🙂 hepsi de en üst donanım seviyesi 🙂
teşekkürler.

Fethi "nazar etme ne olur çalış senin de olur..."...:korsan:*hehe*

Bunu da bir kamyonun arkasında okudum...*tongue*

inşallah abi de bi daha doblo zor alırım.

neden olmasın...

ya olabilir tabi serdar abi de kafamda arka sıralarda doblo. ilk sıralarda otomobil kategorisinden araçlar var. 9 senedir ticari araç kullanıyorum. alındığı ilk günü dün gibi hatırlıyorum ama bi yerden sonra ikinci sınıf muamele görmekten sıkılıyo insan.
mobese radar kameralarında tır larla aynı muameleyi görüyosun. vergide ve muayenede otomobilden katlı katlı muamele görüyosun. ya inan bursada bazı hastanelerin otoparklarının girişinde yazı var. doblo caddy kango tarzı araçların girişi yasak diye. yükseklik sıkıntısından dolayı.
bunlar bıkkınlık vermenin bir kaç sebebi sadece. daha ne diyim be abi. yeter. 9 sene. 🙂🙂

ya olabilir tabi serdar abi de kafamda arka sıralarda doblo. ilk sıralarda otomobil kategorisinden araçlar var. 9 senedir ticari araç kullanıyorum. alındığı ilk günü dün gibi hatırlıyorum ama bi yerden sonra ikinci sınıf muamele görmekten sıkılıyo insan.
mobese radar kameralarında tır larla aynı muameleyi görüyosun. vergide ve muayenede otomobilden katlı katlı muamele görüyosun. ya inan bursada bazı hastanelerin otoparklarının girişinde yazı var. doblo caddy kango tarzı araçların girişi yasak diye. yükseklik sıkıntısından dolayı.
bunlar bıkkınlık vermenin bir kaç sebebi sadece. daha ne diyim be abi. yeter. 9 sene. 🙂🙂

hayırlısı olsun.sordun mu lineaları.

bu hafta pek düşemicem gibi o konu üzerine abi. işlerde biraz yoğunluk var. bırak o işi yemeğe bile çoğu zaman vakit bulamıyorum. aman iş olsun da ben linea yı pahalı da almaya razıyım 🙂

bu hafta pek düşemicem gibi o konu üzerine abi. işlerde biraz yoğunluk var. bırak o işi yemeğe bile çoğu zaman vakit bulamıyorum. aman iş olsun da ben linea yı pahalı da almaya razıyım 🙂

hayırlısı inşaallah.

linea sandal gibi araba ya....arkadaşta var....çok saçma araba...onu alana kadar başka bişey al derim ben...

dostlar kış lastiği yüzünden 1000 tl vereceğime yeni bir araba ile değiştireyim diye hafta sonu biraz dolaştım benim 2011 1,6 premio d3 dobloma verilen takas karşılığı 27-29000 tl arası oldu araç 22000 km de fiat kdv ötv bizden diye şimdilerde zam yapmayarak bizleri zamanında kazıklamış yani fiatın gördüğüm kadarı ile 2. eli para etmiyor. ki bazı bayiler benim arabayı 37-38000 e kadar veriyor. yahu biz 2 sene önce 34000 e aldık şimdi gözüme citroen picasso C4 hoş geliyor. biraz daha para biriktireceğim galiba hayırlısı

dostlar kış lastiği yüzünden 1000 tl vereceğime yeni bir araba ile değiştireyim diye hafta sonu biraz dolaştım benim 2011 1,6 premio d3 dobloma verilen takas karşılığı 27-29000 tl arası oldu araç 22000 km de fiat kdv ötv bizden diye şimdilerde zam yapmayarak bizleri zamanında kazıklamış yani fiatın gördüğüm kadarı ile 2. eli para etmiyor. ki bazı bayiler benim arabayı 37-38000 e kadar veriyor. yahu biz 2 sene önce 34000 e aldık şimdi gözüme citroen picasso C4 hoş geliyor. biraz daha para biriktireceğim galiba hayırlısı

siz 34 e almışsınız.ben 37 ye aldım.*stress*

linea çok güzel fiyatına göre hakikaten harika bi araba ama doblonun ferahlığı hiçbir binekte yok

d3 ün konforu zaten on numara bence bineğe hiç gerek yok

ya serdar abi sandal gibi olduğu konusunda hemfikiriz. bak şimdi hesaba.
25 ağustos 2010da askerden geldim. geldiğim gün araca bindim. 137 bin küsürdeydi.
şimdi 2012nin aralık başındayız. araç 245 bin küsür oldu. 27 ayda (2yıl 3ay) 108 bin km yol yapmış araç. yani ayda 4 bin kmden yılda 48bin yapar. o yüzden bana aracın nasıl olduğu değil nasıl yaktığı önemli 🙂🙂 anlatabiliyo muyum. araç gitmesin. uzamasın. hızlanmasın. az yaksın yeter. 🙂🙂

ayrıca oğuzum. d3 çok konforlu demişsin. ön kısmı için sana katılıyorum. ama arka taraf için aynı şeyi düşünmüyorum. arka koltukları çok dik. uzun yola gittiğinde insan dayak yemiş gibi iniyo arkadan. beş para etmez yani arka koltuklar. koltuk başlıkları da ayrı bir terane yani.

linea alırsan git teamlineayı kur o zaman fethi arasına misafir üye olarak gelebilirsin ama siteye o kadar hatrın var ... *haha**haha2*

yani dobloyu satınca misafir üye oluyoruz öyle mi? vay anasını be. kaç kişi sattı dobloyu böyle bir muamele görmedi de bana gelince neden böyle. şimdi de misafir olabilirim yani. 🙂🙂🙂🙂

bu arada az önce bir kaza oldu hazır konusundayken bahsedeyim. bildiğimiz şahin d3ü parçaladı. şahindeki hasar sol çamurlukta hafif bir eğim var. sol far ve ön tampon.
d3te ise sağ ön far, sağ çamurluk, sağ ön kapı, sağ arka kapı (komple yırtmış atmış kapıyı kapı yerde ve ikiye katlanmış vaziyette). d3 ün sağlamlığı konusunda artık eminim. hiç sağlam bir araç değil 🙂🙂 d1 e devam. kaza yapanlar da yaw zaten bunlar uçan tenekeler bu kadarla yırttık iyi oldu diyo🙂
şahinci ise şokta garibim. aracından inmeden dobloyu öyle görünce heralde bizim motor falan yoktur şu an arabanın önünde diye iç geçirmiş bide iniyo arabada kayda değer hasar yok 🙂🙂🙂)

ahahah harika yav...bende satacam doblomu kedi alacam🙂

Back