d3 1.6 105bg maxi cargo 20000 bakımı

farukgez

Azimli Üye
Adı
faruk
Modeli
Renk
beyaz
bu hafta içi aracıma 20000 bakımı yaptırdım,bakım da yağ,filtreler vs ön düzen kontrollleri yapıldı,450 tl tuttu,bu arada aracta viteslerde geçme sorunu vardı ,senkromeçten şüphelenmişlerdi ama yanlış anlamadıysam spiral denen bir sey değişmiş şu an vites geçişleri gayet güzel oldu..

bakımınız hayırlı olsun hangi serviste yaptırdınız

bu hafta içi aracıma 20000 bakımı yaptırdım,bakım da yağ,filtreler vs ön düzen kontrollleri yapıldı,450 tl tuttu,bu arada aracta viteslerde geçme sorunu vardı ,senkromeçten şüphelenmişlerdi ama yanlış anlamadıysam spiral denen bir sey değişmiş şu an vites geçişleri gayet güzel oldu..

Sizn araç 1.3 değil miydi? Satışda olan?

Sizn araç 1.3 değil miydi? Satışda olan?

satışda olan diğer aracım ...

1.3 ler ile neden bu kadar fiyat farkı var bilen var mı?

1,6 ya daha fazla yağ konuuyor birde 1,6 20 binde bir bakıma gidiyor 1,3 10 binde bir yağ değişiyor ama ben 10 bin bile dayanamıyorum 5 binde bir hava filitresini değiştiriyorum

Sağolun daha fazla yağ konulduğunu biliyordum ama 10,000 de bakıma girdiğini bilmiyordum.Teşekkürler.

Back