D3 1.3 euro 5 hangi soketi cikarirsak araç çalismaz

Mertooo

Saygın Üye
Adı
Mert
Abiler selamun aleykum 1.3 euro 5 motor Doblo aracimin hangi soketi sökersem arac calişmaz arabanin 1 2 gün bozuk gibi gorunmesi gerekiyorda 😂

Ben euro 4 te kaputun hemen önündeki sensörü sökünce çalışıp istop ediyodu, maf sensörüydü sanırım.

Deponun üstünde pompanın fişini çekerseniz de çalışmaz çünkü mazot yollamaz

Hiçbiri tavsiye değil sadece tecrübelerim 🙂

Ben euro 4 te kaputun hemen önündeki sensörü sökünce çalışıp istop ediyodu, maf sensörüydü sanırım.

Deponun üstünde pompanın fişini çekerseniz de çalışmaz çünkü mazot yollamaz

Hiçbiri tavsiye değil sadece tecrübelerim 🙂
Tesekkur ederim denicem hemen 😊

Mertoo kardeşim hiç soket suket uğraşma kaputun altında ana sigorta paneli var iki tane yıldız vida söküceksin kapağın altında sigorta şeması var F21 nolu sigortayı sök kontak açılacak marşa bassan da mazot bitince daha da çalışmayacak depodan gelen pompanın sigortasıdır çalıştırsan da çalışmaz mazot gelmeyeceği için

Mertoo kardeşim hiç soket suket uğraşma kaputun altında ana sigorta paneli var iki tane yıldız vida söküceksin kapağın altında sigorta şeması var F21 nolu sigortayı sök kontak açılacak marşa bassan da mazot bitince daha da çalışmayacak depodan gelen pompanın sigortasıdır çalıştırsan da çalışmaz mazot gelmeyeceği için
Eyvallah abi 😂

Abi denedim bugün calismadi sen harikasin ya 😂

Back