D3 1.3 20.000 bakımı 650tl

kadirkarapinar

Aktif Üye
Adı
kadir karapinar
Kan Grubu
0 +
Meslek
Elektronikçi
Modeli
Araç Yılı
2017
Renk
beyaz
Merhaba arkadaslar
Aracim 19.500km geldi fiyat arastirmaya basladim , ankara birmod 600-650tl arasi dedi

Ankara oto kullanilacak parcalarda yan sanayi yapabiliriz bira daha kalitesi dusuk olur 550tl olur dedi ,orjinal olursa 650tl dedi

Servis bunu yapiyor bu fiyatlari soluyor ne yapmaliyim disarda 200 -250tl arasi halledilebiliyor ben garanti 1 yil kaldi şansımı zorlamayayım diyorum.

Tamam sen tan otoya git aynı bakımı ben yan ürün opar yani 435tl verdim 20bin bakıma

sana balatalarda değişecek ayaa yaparlar elletme

Biz 40.000 bakımını tan otoya gittik 750tl bu yıl dışarda yaptık 320tl iskitlerde

Yalnız serviste bize 1.3 mü 1.6 mı diye sordular motorda fark ettiriyo heralde

evet moto farkediyo. 1.3 daha ucuz tutuyo. birde hangi parçalar değişcek oda var. mesela servis değişcek olan parcanın ıyı kotu olduna bakmayıp değiştirebiliyo. ama gittiğin dışardaki usta idare eder sağlam dedimi kalıyo o parça. yunus abinin dedği gibi balatalar mesela.

dostum garantisi bitene kadar yetkili servise yaptırma mecburiyetin var eğer garantin yoksa özgürsün
servisler arası fiyatlar birbirini tabikide tutmaz gerekli iskontoyu istemek kendi menfaatinedir fazlada her diyene kulak vermeyin.

garantiyi uzatmicaksanız sanayi ustanız varsa daha mantıklı

Merhaba kardeş araba seni para senin kafana hangisi yatıyosa onu yap şahsi fikrim saygılar

@yunus0635
toplam bakiye 438tl sen yetkili servisten şaşma kurumsal servisten zarar gelmez garanti sağlığın için servis şart

@kadirkarapinar seninki 1.3daha hesaplı tutar bakımın sponsorumuz Kavaklıdere oto Müslüm bey ile görüş gerekli iskonto yapar ok ben kaçar

Gz4L5N.jpg

Birmod 650tl
tan oto 650tl
ali bişi var 720 tl
ankara oto , yan ürün 550tl , orjinal 620tl dedi

Tamam sende tan oto yasinle görüş sana yan ürün opar fiyatı versin kardeşim

@kadirkarapinar
iyi Hayırlı olsun keyifli sürüşler

Back