D2 Yolcu Hava Yastığı Ekletme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ahmt

Daimi Üye
Adı
ahmet
Kan Grubu
0 +
Modeli
Araç Yılı
2006
Renk
yıldız mavisi
Doblo 2ye nasıl tek hava yastığından çifte çevirilir yapanlar varsa maliyeti hangi parçaları almak lazım kablo vs biraz araştırdım çıkmacılardan çift airbag konsolu yolcu airbag torpido gözünün hemen altındaki kilitleme anahtarı onlar tamamda arkadaki kablo tesisatı acaba bulunurmu yaptıran arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum

Çok zor uğraştırır

Aynen bencede maliyette çok tutar

Evet beyin bile değişebilir

@yncosman60
Yok beyin değişmiyormuşta bir sürü parça alınması lazım çok para tutar şöyle birşey olabilir arabayı o haliyle satarsın aynısının çift airbaglisini alırsın öyle birkaç özellik daha eklenir hesaplı olur şimdi onu yaptırmaya kalksan 2 3bin tutar bi üst modelininin 2.elini al daha iyi

Eskiden aracımı almadan önce araştırma yapmıştım ve bu durum sanıldığı kadar kolay değil dobloda. Eğer araç tek hava yastığı var ise abs olmuyor, abs yoksa ikinci hava yastığı da olmuyor dobloda. (d1 ve d2) için konuşuyorum. Tek başına ikinci hava yastığı eklenir mi bilemem ama abs ile beraber ikinci hava yastığını bir paket olarak sunulması aklıma yolcu hava yastığının abs ile kombine bir sistem halinde çalıştığını getirmişti.

@2009_premio
Bak bunu bilmiyordum demek abs +hava yastığı güvenlik paketi olarak sunuluyor

Bu abs olayını farklı bir konu açtım oradan konuşalım

Back