d2 yokuşa vurunca stop ediyor yardımmmm

vethkm

Azimli Üye
Adı
ömer
Meslek
Veteriner hekim
Modeli
Renk
Mavi
1.3 motor 2008 model doblo vites hız farketmiyor yokuş gorunce stop ediyor düz yolda sıkıntı yok depo fulken de sorun yok yanlız depo yarımın altına düşünce bu problem oluyor fikirlerinizi alabilirmiyim

Şamandıra arızası aklıma geliyor.

Mazot otomatigi olabilir başka bir marka araç kullanırken başıma gelmişti yukuş çıkarken mazot kesiyor Düzce hiç sorun yoktu baya bir ugrastirmisti yada deponun içindeki boru da sorun olabilir

2 kere şamandıra degistrdim sorun çözülmedi kime gosterdiysem anlamadi

Mazot otomatiğinden kastınız galiba mazot pompasi dediniz

Pompa ya mazot getiren sistem deyim depo dan çeken aynı sorun süt toplama işin de çalışırken başıma geldi defalarca sirketin tamirci ne gitmiştim en sonunda usta mazot otamatigini değiştirince sorun çözüldü araç 250 Dodge idi mazot bitince pompa ya mazot gelinceye kadar oradan pompalanirdi doblo nun ki nasıl bilmiyorum ama usta bir anlat bakalım belki yararı olur

Sorun çözüldü mü kardeşim

dobloların mazot pompoları deponun ıcınde benımde ilk aklıma gelen mazot pompası oldu

@vethkm rolanti valfi dedikleri parçadan kaynaklıdır yüzde 90 ihtimal genelde bosch marka olur.

Abi sorun aldiğim mazottandi şamandra motorunun altina sakiz gibi yapişmişti cok tßkrler

mazotu nerden almıstın istasyondan

Back