D2 yağ seçimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ethem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@cAn 3436
ben biraz sanşsızımdr. inşallah aksi durumla karşılaşmayız. 500 km sonra değişime giricem. deyimlerimi yazarım paylaşırım

ne kadar çok düşünüp araştırırsanız o kadar çıkmaza girersiniz.

castroll ve mobil en iyi yağ markalarıdır aracınız için fabrika hangi ölçüyü önerdiyseniz bu markalarda o ölçüyü alıp koyarsınız bu kadar basit...

@Ethem selenia yağ en kötü yağdır ve en pahalı satılan yağdır.

ben partiküllü aracıma normal yağ koyuyorum hep hiç bir sorun yok mesela

@Ethem
öncelikle selenia 3,2 lt en az 100 tl ama castroll ve mobil 4 lt 60-65 tl...yağ olarak hem pahalı hem miktarı az hemde kalitesiz.

turbolu turbosuz ayrımı olmaz.hatta çoğu yağ firmasında benzinli dizel ayrımı bile yoktur her motora aynı yağ koyulabilir

@ali0635

Yanlışını olmasın.👎
Selena 3.2 lt = 65 TL
Mobil 1 0w40 new life esp = 100 TL

@Ethem
5 30 d3 ve d4 lerde kullanılıyor
@ali0635
yanlış bilgilendirme var. bu yağlar aynı kategoride değil bir defa.buna dikkat edelim.

@ali0635

Simdi normalde gitti gidiyorda serbest piyasa , benim bulduğum fiyatlarda gitti gidiyor üzerinden dır. . + mobil1 0w 40 new life en uygunu 100 TL dır. 120 TL ye kadar gider.
Doblo uyumludur

@arda2000
@arda2000
Kardeş d2 Doblolar euro 5 motor değil esp li yağa zaten gerek yok birde 0-40 koymanında anlamı yok o kadar soğuk hava TR'de olmaz 5-40 hatta 10-40 yeterli onların fiyatında internette bu şekilde piyasada dahada ucuz

Ben 5 -30 mobili 6 gün önce ankara oto ünlüden 55 tlye aldım internette aynı yağa 85 yazıyorlar

@ali0635
aynen yağ fiyatları internetten daha ucuz yağcılarda. euro 4 ve partekülsüz benim doblom 2008 1.3 75bg. ben 5-40 yağ kullancam ve castrol almayı düşünüyorum. benzinli aracımda memnundum ama dizel hakkında bilgim yok bu yağ ile ilgili.

Selenia orjinal Fiat in yağı ondan Şaşma☺

Back