E emre67 Aktif Üye Kayıt 12 Haziran 2013 Mesaj 50 24 Nisan 2014 #1 kardeşler d2 dobloma sonradan pıoner teyp taktım ama kontağa baladım kontak açık olunca teyp çalışıyor kontak kapanınca çalışmıyor acaba kontaksız balatsam aküden kaçak yaparmı kontaksız çalışanlar cevap atın D:
kardeşler d2 dobloma sonradan pıoner teyp taktım ama kontağa baladım kontak açık olunca teyp çalışıyor kontak kapanınca çalışmıyor acaba kontaksız balatsam aküden kaçak yaparmı kontaksız çalışanlar cevap atın D:
H htezyal Aktif Üye Kayıt 18 Kasım 2011 Mesaj 53 24 Nisan 2014 #2 ben kontaksız bağladım teybi açık unutmadığınız sürece sorun yok.en iyisi kontakla çalışması ama durduğunuz zaman teyp kullanılamıyor
ben kontaksız bağladım teybi açık unutmadığınız sürece sorun yok.en iyisi kontakla çalışması ama durduğunuz zaman teyp kullanılamıyor
E emre67 Aktif Üye Kayıt 12 Haziran 2013 Mesaj 50 24 Nisan 2014 #3 ya kontağı açmadan bağlatsam kaçak yaparmı aküden bi kaç kişiden duydum yapıyo dedilerr kullanan varmı d2 kullanıcıları cvp atın
ya kontağı açmadan bağlatsam kaçak yaparmı aküden bi kaç kişiden duydum yapıyo dedilerr kullanan varmı d2 kullanıcıları cvp atın
doblo vip premio İcra Kurulu Üyesi Yetkili Kişi Yönetici Kayıt 16 Ekim 2009 Mesaj 11.563 Yaş 35 Adı OĞUZ Kan Grubu A RH + Şehir İstanbul Araç Yılı 2015 Renk BRONZ KAHVE 24 Nisan 2014 #4 teyp kapalı iken yapmaz bence
S Samed38 Saygın Üye Kayıt 21 Mayıs 2013 Mesaj 253 24 Nisan 2014 #5 bizim eski aracta kontağa bağlatmıştık elektrikci kaçak yapar demişti aklında bulunsun.
doblo vip premio İcra Kurulu Üyesi Yetkili Kişi Yönetici Kayıt 16 Ekim 2009 Mesaj 11.563 Yaş 35 Adı OĞUZ Kan Grubu A RH + Şehir İstanbul Araç Yılı 2015 Renk BRONZ KAHVE 25 Nisan 2014 #6 bizim paliodada pioneer teyp var kafalı hiçbir kaçak olmadı şuana kadar
efsane05 Onursal Üye Kayıt 15 Nisan 2014 Mesaj 551 Adı Ahmet KELEŞ Modeli Renk SİYAH-VİP 25 Nisan 2014 #7 ya kontağı açmadan bağlatsam kaçak yaparmı aküden bi kaç kişiden duydum yapıyo dedilerr kullanan varmı d2 kullanıcıları cvp atın Hepsini görüntüle... benim d2 de teyp orjinal,arabanın özeliğimidir teybin özelliğimidir bilmem kontağa bağlı ama kontak kapattıktan sonra bi süre kadar kullanabiliyorsun.güzzel bişey aküsünün bitmesini kimse istemez.
ya kontağı açmadan bağlatsam kaçak yaparmı aküden bi kaç kişiden duydum yapıyo dedilerr kullanan varmı d2 kullanıcıları cvp atın Hepsini görüntüle... benim d2 de teyp orjinal,arabanın özeliğimidir teybin özelliğimidir bilmem kontağa bağlı ama kontak kapattıktan sonra bi süre kadar kullanabiliyorsun.güzzel bişey aküsünün bitmesini kimse istemez.