D2 Sürgülü Kapı Kolu Sıkıntısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ekrem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ekrem

Onursal Üye
Adı
Ekrem
Meslek
Beyaz Eşya
Modeli
Renk
Beyaz
bu iş ne zamandır aklımda. araca ilk defa binen cahili okumuşu kim olursa olsun sürgülü kapıyı asla kapatamıyor. kırmızı kilit düğmesi çok kafa karıştırıyo. her defasında tarif etmekden bi hal oldum. eminim doblosu olan herkes bu sıkıntı içindedir. ben buna şöyle bir çözüm buldum. kırmzı düğmeyi siyaha , siyah tetik düğmesini de kırmızıya boyadım sorun kalkdı 🙂

Bunları sökmek için biraz el becerisine ihtiyaç var. segmanlar ve yaylı bi kaç dalga dümen var kendine güvenmeyen sökmesin.

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

çok iyi taktik tebrik ederim..işin garip kısmı d3lerdede aynı sorun var arabaya her yeni binen kapatamıyor kapıyı.fiat sorun olarak görmemiş heralde d3ede koyarken aynı sistemi..

üstat eline sağlık. dobloya ilk kez binen biri kapıyı açamıyor dediğiniz gibi. d3 de de aynı sistemin olması çok enterasan. bence bu kol dobloya yakışmıyor. fiat ilerki modellerde değiştilir inşallah.

Helal olsun valla Ekrem abi *clap* tebrikler .....

hakikaten güzel olmuş elinize sağlık

ben çoğu zaman iniyorum kendim açıp kapıyoru aslında çok kolay ama beceremiyorlar işte bence zaten kapı kolunda bi hata yok gayet kolay tetiğe bas aç

gerçekten sağlam fikir olmuş 🙂 sökmeye gözü kesmeyen kişiler kırmızı bant yada şeritle de yapılabilir sanırım 🙂

çok güzel olmuş aynen nerden açılacağını göstermekten bıkmıştım bu iyi oldu en kısa zamanda yaparım saolasın ^^

Ekrem tarafından yazılan metin:
bu iş ne zamandır aklımda. araca ilk defa binen cahili okumuşu kim olursa olsun sürgülü kapıyı asla kapatamıyor. kırmızı kilit düğmesi çok kafa karıştırıyo. her defasında tarif etmekden bi hal oldum. eminim doblosu olan herkes bu sıkıntı içindedir. ben buna şöyle bir çözüm buldum. kırmzı düğmeyi siyaha , siyah tetik düğmesini de kırmızıya boyadım sorun kalkdı 🙂

Bunları sökmek için biraz el becerisine ihtiyaç var. segmanlar ve yaylı bi kaç dalga dümen var kendine güvenmeyen sökmesin.

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG
Ekrem kardeşim ben bunu daha önce yazmıştım aynen dediğim gibi yapmışsın ...bende yaptım........kimse artık üst tarafa basmıyor.......

Eline sağlık güzel bi çalışma.İnenlerde dayanamayıp ben uzanıyorumda açık olan kapıyı kapatmak tam bir işkence oluyor insanlar kapıya öyle bir asılıyorki araba sallanıyor.öğreniyorlar ama iş işten geçiyor🙂 kapı kapanırken üst sol köşe hafiften gövdeye sürtüyor.Birçok dobloda o sürtmeyi gördüm. servise götürüp ayarmı yaptırmak gerekiyo benim yapabileceğim birşey varmı.son olarak sürgülü kapılar açılırken en sonda sağlam bir yay olması gerekir ( ordaki yay yetersiz kalıyor)bence açarken hızlı açılıp kapı carpıyor bir arkadaşı yokuş yukarı alırken kapıyı bir açtı o anı bir ben bilirim böylebir işkence yok bundan sonra zaten yokuş yukarı birini alcaksam üşenmem inip kendim açıyorum.

Yanlız bu işlemi yapacak arkadaşlar lütfen dikkat edin inciği boncuğu çok üsten basılan kırmızı düğmenin sökülmesi bir dert takılması bir dert ......içinde yay var adamı deli ediyor......segmandı falandı filandı uğraştırıyor.......birde selilozik boya ile boyayın ......ben ilk önce akrilik sprey boya ile boyadım iki günde sıyrıldı.......sonra yeniden söküp önce 0 zımpara ile parlaklığını öldürdüm sonra selilozik tinerle silip tekrar selilozik sprey ile boyadım ...3. kaqttan sonra cillop oldu...ancak gece iyice boya priz etsin diye beklettim sabah taktım gayet başarılı oldu.............

geremy tarafından yazılan metin:
buraya ufak bir led takın güzel olur.

Mustafacım led i nereye takalım anlamadım.............

Çok uğraştırır mustafa birde bizim millet ne bu ne bu diye parmaklar onu koparırırlar.............sağlıklı olmaz.....

bakiergul tarafından yazılan metin:
Çok uğraştırır mustafa birde bizim millet ne bu ne bu diye parmaklar onu koparırırlar.............sağlıklı olmaz.....
*hmm*

geremy tarafından yazılan metin:
bakiergul tarafından yazılan metin:
*hmm*

Ledi diyorum Mustafacım bizim millet onu koparır oynayarak...............

Back