iyi fikirrr.. abi en dogru karar*tup*
aynen serviscilerin yaptığı gibi otomatik olabilir.....Servise gittiğimde büyük ihtimalle kilit ayarı yapacaklar..Arkaları otomatik mi yaptırsam diye düşünmeye başladım 🙂
doblo safeline aracımın sürgü kapıları canımı sıkmaya başladı..Arabaya binenler kapının nasıl kapandığını genelde bilmiyorlar.Her elini atan zorluyor kapılar...bugün farkettim sol sürgü kapı kapattığım zaman üst köşeden ön kapıya çarpıyor..Bu konu da nasıl bir alternatif uygulayabilirim ?
doblo safeline aracımın sürgü kapıları canımı sıkmaya başladı..Arabaya binenler kapının nasıl kapandığını genelde bilmiyorlar.Her elini atan zorluyor kapılar...bugün farkettim sol sürgü kapı kapattığım zaman üst köşeden ön kapıya çarpıyor..Bu konu da nasıl bir alternatif uygulayabilirim ?
kardeşim senin kapı düşmüş.iyi bir usta varsa götür halleder.bizim samsunda bu işlerle uğraşan bir usta adamın kapıda sıraya giriyorsun.samsunda namı yürümüş.inşaallah oradada böyle usta bulursun.
heryerde aynı insanlar benim arka koltuğa binen kişilerde kapı kolunu öyle çekiyorlarki kapı kopacak sanırsın kapatırken tabi ayrı bir dert otomatik kapı fikri iyi bir düşünce aslında
heryerde aynı insanlar benim arka koltuğa binen kişilerde kapı kolunu öyle çekiyorlarki kapı kopacak sanırsın kapatırken tabi ayrı bir dert otomatik kapı fikri iyi bir düşünce aslında
bununla ilgili ciddi ciddi maliyet araştırması yapıcam ..Uygun gelirse ve aracın içeriden görüntüsünü değiştirmeyecek ise yaptırıcam
Ne kadara çıkıyor takriben maliyeti ?heryerde aynı insanlar benim arka koltuğa binen kişilerde kapı kolunu öyle çekiyorlarki kapı kopacak sanırsın kapatırken tabi ayrı bir dert otomatik kapı fikri iyi bir düşünce aslında
bununla ilgili ciddi ciddi maliyet araştırması yapıcam ..Uygun gelirse ve aracın içeriden görüntüsünü değiştirmeyecek ise yaptırıcam
Maliyet çok yüksek, bu konu forumda daha önce tartışılmıştı. Ben de düşünüyordum ama maliyet çok yüksek olunca vazgeçtim.
Ne kadara çıkıyor takriben maliyeti ?Maliyet çok yüksek, bu konu forumda daha önce tartışılmıştı. Ben de düşünüyordum ama maliyet çok yüksek olunca vazgeçtim.
Ne kadara çıkıyor takriben maliyeti ?Maliyet çok yüksek, bu konu forumda daha önce tartışılmıştı. Ben de düşünüyordum ama maliyet çok yüksek olunca vazgeçtim.
Lütfen sorunuzu sormadan önce sitede arama bölümünü kullanınız, teşekkürler.
(link)