D2 SU EKSİLTME

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan arteka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

arteka

Azimli Üye
Adı
aykut
selam arkadaşlar d21.4 lpgli aracım motor tapaları değişti motorda devirdaim borusu patlamış oda değişti ama su eksiltme olayı değişmedi 2 günde bir yedek depo sıfıra düşüyor bu kadar su nereye gidiyor kafayı yiyicem tamircilerede gitmeye bıktım işim gücüm var arabasızda olmuyor daha önce başına gelen varmıdır

bizdede şirket aracı linea var aynı sorun olmuştu son olarak garantiden radyatör değişti sorun bitti

evet tamirciye gösterdim oda devirdaim veya termostat olabilir dedi

Bende de aynı dert var 2001 doblo benzin tüplü ama benim çok yol yaptığımda eksiliyor ah bi bilevilsem doğru teşhis hayat kurtarır tıpkı benim doblom gibi

@Tek6545

Bende 1.9 jtd var. 2005. Bazen ayda bazen 2 3 haftada bir 250ml doldurup devam ediyorum. Nisandan beri hep böyle. Baska birsey yok. Ne hararet ne performans ne fan acmama. Herhalde bir yerden kaçıyor. Tapalar ve boru ekleri kacirabilir. En kötü conta ince ince alip atabilir. Bir ihtimal de blok tapalari

devir daim pompasının alt kısmı zamanla özellikle su koyduğunuz zaman kireçlenme yapıyor oda zamnala pompanın ömrünü kısaltıyor devir daim popasından kaçırıyordur durduğun yerde eksiltmez motor çalışırken eksiltir sadece ben yaşamıştım 100 km de yarım litre su yakıyordu araba 😀

Back