D2 SAĞ SOL DOBLO STOP LAMBALARI!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ekrem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ekrem

Onursal Üye
Adı
Ekrem
Meslek
Beyaz Eşya
Modeli
Renk
Beyaz
Maximi dün sattım arkadaşlar. stop lambalarını kaplamak için yan sanayi alıp takmıştım. orjinalleri ise söküp kenara koymuştum. aracın üzerinde yan sanayi stoplar gitti orjinalleri elimde kaldı. ihtiyacı olana çiftini 50 liraya verebilirim. çok temiz durumdalar. çatlak patlak vs söz konusu değildir.

94_P8303398.JPG

resim temsilidir

Ekrem hayırlısı olsun kardeş.

Fiyat güzel hayırlı satışlar. Bence çıkma orjinal sıfır yan sanayiden iyidir stop lambası alacaklar kaçırmasın

hayırlı satışlar. ekrem abi aracı kaça verdin?

24 liraya verdim ocak bandrolü hariç para mühim değil de duygusal bağlarımız kuvvetliydi 🙂

hayırlısı olsun. allah daha iyisini nasip etsin.

hayırlı olsun.

Sol stop'a talibim 🙂 Sağ tarafa müşteri çıkarsa soluda ben alabilirim. Benim sol stopun alt kısmında ufak bir kırık varda değiştirmeyi düşünmüyordum ama fiyat gerçektende uygun o yüzden olabilir....
Hayırlı satışlar....

hayırlı olsun abi

takım verelim iş görsün 🙂 Hatta bir adet mazot ve bir adet polen filtresi de hediye 🙂 başka bir yere ilan vermedim. sizlerin işine yarasın

24105523.jpg

94861031.jpg

alper abi ikisini de al kenarda dursun. birgün lazım olur. bu fiyata böyle temizi bulamazsın birdaha.

alper abi ikisini de al kenarda dursun. birgün lazım olur. bu fiyata böyle temizi bulamazsın birdaha.

Fethi kardeşim doğru söylüyorsunda bu ay devletimiz sağolsun iflahımızı kesti.

Araç Vergisi + Ev kirası + Elektrik + Su + Doğalgaz + Arabaya benzin + Telefon faturası + Mutfak masrafı = Nerdeyse iki aylık maaşım 🙂

Çok ters zamanda ilan açtın ekrem yılbaşından birkaç gün önce olsaydı hiç düşünmez alırdım. Bakıyım ayarlamaya çalışacağım yinede artık kısmet diyelim...

haklısın abi. doğru söylüyosun.

güzelmiş param olsa yedek olarak alırdım hayırlı satışlar

hayırlı satışlar

slm agbı ıkısınıde almaya razıyım ben ıstanbulda oturuyorum bana donersen sevınrım 0537 965 02 24

abi ben arabayı vurdum sizinki acil değilse acil alabilirim sağ taraf yada çifti 05360195346

Back