selam arkadaşar benim d2 doblomun orjinal iç mekan sesi çok dandik o yüzden mid takımı alıcam da kapı kolonları kaç cm bilmiyorum bilen varmı acaba kaç cm
selam arkadaşar benim d2 doblomun orjinal iç mekan sesi çok dandik o yüzden mid takımı alıcam da kapı kolonları kaç cm bilmiyorum bilen varmı acaba kaç cm
senin arabayı bilmem ama benim d2 vip te ses çok hoş dandik felan değil.teyp orjinal cd lilerden ama hoparlörle 6 adet olduğu için iyi ses veriyor son seste duramıyorum içinde .
hatta sana kısa bi anımı anlatayım.15-20 gün önce memleketteyiz akrabalr yeğenler dondurma yemeye gittik haliyle bagaj dahil yüküm fazlaydı ,dönüşte ses ver dediler verdim sesi (dım tıs dım tıs kooop!... ) bagajda yeğenim şöyle dedi "amca bu höparlör cızırtı yapıyor patlakmı?" dedi. bende gayet sakin bir şekilde "o sesi sana verseler sende cızırtılarsın" dedim 😀😀 ama şaka bi yana benim hoşuma gidiyor. orjinal ses sitemi gibi .belki model farkıdır bilmem...
Ahmet abi d1 kasa viplerde ve malibularda orjinal woofer var d2lerde yok ama tabi donanimdan fark ediyordur
bence doblolarin ses sistemi vasat ben d1 premioyada ses sistemi yaptirdim d3 dobloyada d2 de cargo idi ona yaptirmadim ama 3 ude vasatti basslar falan hic hissedilmiyor
Ahmet abi d1 kasa viplerde ve malibularda orjinal woofer var d2lerde yok ama tabi donanimdan fark ediyordur
bence doblolarin ses sistemi vasat ben d1 premioyada ses sistemi yaptirdim d3 dobloyada d2 de cargo idi ona yaptirmadim ama 3 ude vasatti basslar falan hic hissedilmiyor