D2 mizi satıp D3 almak istiyoruz

Abi insanlar araç satarken aynı model aynı özellikte araca bakıyorlar siteden adamın arabasında 2 fazladan kromaj aksesuar var fiyatı 500 750tl artırıyor. Neymiş aksesuar var. Sonra o ona bakıyor o ona derken böyle piyasa kabartıyorlar.

Abi insanlar araç satarken aynı model aynı özellikte araca bakıyorlar siteden adamın arabasında 2 fazladan kromaj aksesuar var fiyatı 500 750tl artırıyor. Neymiş aksesuar var. Sonra o ona bakıyor o ona derken böyle piyasa kabartıyorlar.

@EAB53
Aldığınız araç nedir Gelly mi özellikleri nelerdir ?
memnunmusunuz ?

@Sezgin Tok

E ondan sonra ben neden GEELY marka Çan Çin Çon arabası satın aldım 🙂

1) 26.000 TL ( 2012 model, 32,500 km. + 2 parça avuç içi kadar lokal boya )
2) 10 hava yastığı
3) Dijital klima + yol bilgisayarı
4) Güvenlik paketi + park sensörü
5) Çelik jant
6) Abartmıyorum ama superb'ye yakın oturma hacmi + 680 litre bagaj hacmi
7) Mercekli farlar + gündüz farları + arka led stoplar
8) Usb + DVD paket
9) Kararan dikiz aynası + ısıtmalı yan aynalar
10 ) Yanlış bilinenin aksine arayınca bulunan yedek parça ( 4 filtresi 100 TL, ön arka fren balata fiyatı 105 TL, baskı balata 280 TL )
11) Deri koltuklar ( Sürücü koltuğu manuel değil elektrikli düğmeler ile ileri - geri, yükseklik ayarlamalı )
12) Bir üst modelde sunroof ( Bende yok )
13) Şehirler arası 6 litre, karma 7,5 litre, şehir içi 9 litre yakıt tüketimi.

vs vs vs vs diye uzayıp gider.

2011 veya 2012 model en kötü 3 parça büyük boyası olan ve donanım olarak bomboş olan Linea veya Clio'lara o paraları vereceğime Çin arabası binerim daha iyi. Clio boşun da boşu.

@EAB53
Aldığınız araç nedir Gelly mi özellikleri nelerdir ?
memnunmusunuz ?
@EAB53
Benim bir kayın bilader var oda bu gün bir Chery Tiggo aldı 2009 model 30 000,00 yl ye
Çan Çin Çon arabaları olmasa diğer arabalar dahada uçardı bunlar sayesinde biraz dizginleniyorlar

Cherry nispeten daha uygun bir marka Geely'e göre. Ama Tiggo benzinlidir. Hangi motoru aldı? 2.0 benzinli olanını mı yoksa 1.6 benzinli olanını mı? Mecbur tüple kullanacak gibi.

1.6 benzinli olanını aldı
rampalarda kalkışta biraz zorlanıyor diyor
düzde zaten en ölü motor bile sorun çıkarmaz

Ben ustaya baktırdım. Motor CVVT motor. Tek el kullanırsan hayatta öldüremezsin dedi. Bakım masrafları da düşük. Şuan hoşuma gidiyor araç.

@www.akdenizelektronik.org
24.000 malum piyasa da hep uçmuş bizde böyle diyoruz.

@Musaali34

Hocam seneye göre 1.000 TL zaten koyuyor üstüne. Boyasına ve temizliğine göre siz fiyatı koyun artık. Çok temiz araçlarda 1.000 TL fazla veren her zaman çıkar.

@EAB53
Marka takıntısı yoksa yoksa ve bütçe kısıtlıysa satın alınacak araçlar listesinde her türlü yeri var bence f/p aracı.

@EAB53
Marka takıntısı yoksa yoksa ve bütçe kısıtlıysa satın alınacak araçlar listesinde her türlü yeri var bence f/p aracı.

Back