D2 Mi Yoksa D3 Dobloyumu Tercih Etmeliyim ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmet94
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@ahmet94
D2 de d3 te candir
D2 de kullandim
Ama ben d3 kullanicisiyim suanda
1.6 premio 2011 model aracim var

Pazar günü bursa oto pazarına gidicem kısmet olursa kafama yatan araç bulamadım hala.Tam beğeniyorum hasar kayıtlı çıkıyorum yada km çok yüksek, temiz buluyorum onlarda piyasaya göre 3-4 bin lira pahalı inşAllah kendimize göre bir araç bulucaz

Bende 2012 d3 var 1.3 ..15 gun once aldim..epey beni yerden yere vurdu..yapilmadik bir yerini birakmadim..1 tl masrafi kalmadi.dynamic modeli
On ses ve basliklar multimedyali.186 binde .2500 hasar kaydi var.yakit sarfiyati cok az 21.84 litre ile 375 km.sehir ici ve disi

Valla ustam benim 2007 premio d2 2008 vip ve 2009 vip lerim oldu hatta son aldigim araci alirken d3 lere bakiyordum burda ticari takside kullanan arakadaslar var d3 sanayiden cikmiyor dediler gordugumuz araclar surekli yine gittim d3 parasina d2 aldim ve memnunum ama suan d4 ler cok gosuma gidiyor hatta trikking modeli nasip olursa almayi dusunurum

D3konusunda arkadas haklı bende ticari olarak kullanıyorum gğnlük 100. 120km yapıyorum ama devamlınbir arıza cıkarıyor suan d2 aldım sıkıntım yok memnunum

Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar bugün d2 2011 model 75.000 km de ilk sahibinden 1 parça(sağ çamurluk) değişen doblo buldum ve kaporasını verdim hafta içerisinde de üzerime alıcam inşAllah

Hayırlı uğurlu olsun tekerinize taş değmesin inşAllah etik olur mu bilmiyorum ama yanlışım olursa affola ne kadara aldınız acaba ??

@ahmet94
Şimdiden hayırlı olsun yeni aracınız.

@selmanbahar
Allaha şükür bakımdan bakıma gidiyorum.aracınız hayırlı olsun.

Ikiside uzmez... Doblo candir

Temiz kullanılmayan ve bakımları geciktirilen(bakımlarında orijinal kaliteli yedek parça kullanılmayan) her araç arıza yapar.

@fevzii
Aminn hepimizinkini inşAllah.31.500tl ye anlaştık yarında üzerimize alıcaz

Fiyat olarak belki 1.000-1.500 tl pahalı almış olabilirim ama gerçekten içi dışı temiz gözümüze hoş geldi içimiz ısındı ve aldık Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin hepimize

Dosyalar

• DOBLOOOO.PNG
    DOBLOOOO.PNG
    238,9 KB · Okunma: 33
Abim eğer aile sayısı fazla değilse D2 1.3 öneririm fakat hem geniş olsun hemde performans olsun diyorsan d3 1.6 105 lik öneririm d4 120 lik de öneririm

Abim eğer aile sayısı fazla değilse D2 1.3 öneririm fakat hem geniş olsun hemde performans olsun diyorsan d3 1.6 105 lik öneririm d4 120 lik de öneririm
  • (link) 😳

Back