D2 Kasaya D3 km Saati

kaplan44

Yeni Üye
Adı
Vural Kaplan
Kan Grubu
0 +
Modeli
Araç Yılı
2007
Renk
Gri
Evet arkadaşlar başlıktada okuduğunuz gibi bu olabilir mi çıkmadan bulup yapabilir miyiz?

Olmaz diye dusunuyorum ekranlar ayni degil ekran ozellikleri ekran kablolari ayni degil

Aynen yeride oturmaz. Komple gogüsu değiştirsen bu seferde büyük gelir d2 ye. Yani olmaz o dediğin.

Olmaz diye birşey yok ama çok uğraştırır. Öyle yapboz gibi alıp direk takamazsin. Açıkçası uğraşmaya da değmez bence.

Göğüsün gelen bombesi bile ikisinde de farklı. En ve uzunluk bile farklı, vite tarafına gelen göğüs yeri bile farklı. Kadran ev ve boy bile farklı. Olsaydı şimdiye kadar yapan çıkardı. Ben usenmedim ölçtüm. Hiçbir şekilde hiçbir parça birbirine uymuyor. Yani uğraşsanda olmaz

Bence yine de bi @tanernettr ye danışın derim. O olmaz derse olmazdır 🙂 😀

kesinlikle uymaz 🙂 fiziksel olarak yerine otursa bile alt yapı yazılım olarak iki sistem birbirinden çok farklı. ama benzer bir projem var bakalım. D2 active 2 satır ekran yerine D2 dynamic safeline de bulunan 3 satır gösterge takıp çalıştırmayı deniyeceğim

Benim de gösterge ledlerini değiştiresim var üşengeçlikten bir türlü sökemedik 😀

@MuRaT09
Onu bende düşünüyorumda abi baya zormuş o yüzden bu girmiyorum o işe 🙂

@Ethem

Zor işleri severiz 🙂

olmadı kadrana ibreleri söküp yapıştırırız 😀

@Ekrem
Ekrem abim saygilar
Shift ne durumda bekliyoruz 4 gozle 😀

Back