Doblo D2 Kasalar Garip bir Donanım serisine sahip... Gerçekten!

Hızlı ve Ticari

2006 Custom Build Doblo
Doblo
Adı
Muhammet Ali ARSLAN
Kan Grubu
0 +
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisi
Aracınız
Doblo
Modeli
Malibu
Motor
1.9 Multijet
Araç Yılı
2006
Renk
Özel Seri - Video Mavisi
Kafam çok karıştı ve yeteri veriler sınırlı D2 Kasanın En en en n en iyi ve dolu paketi (G.P, S.P ve E.G.P dahil) nedir?

İkinci bir soru, D2 Malibu mu daha iyidir yoksa VIP PLUS mı? Unutmayın tüm ekstralar dahil

fiat-doblo-malibu-2007-219815.webp

Bknz. Fiat Doblo Malibu 2006
37b87ce299583c19d2b8dab18d8d6abd.webp

Bknz. Fiat Doblo VIP 2006

Bunun ek yükseği vip plus ,malibu nun motor seçeneği farklıydı standart 1.3 ve 1.9 un dışında 1.6 benzinli motora sahipti buradan benzinli mi dizelmi seçeneğine girmeniz gerek ve malibunun pek piyasası olmadı bizde alırsanız piyasası yok diyebilirim yakıt sarfiyatı biraz fazla

Bunun ek yükseği vip plus ,malibu nun motor seçeneği farklıydı standart 1.3 ve 1.9 un dışında 1.6 benzinli motora sahipti buradan benzinli mi dizelmi seçeneğine girmeniz gerek ve malibunun pek piyasası olmadı bizde alırsanız piyasası yok diyebilirim yakıt sarfiyatı biraz fazla
Motor ve Sarfiyat dışında bir farkları varmı?

Özellik babında ektsra bir şey aramayın

Özellik babında ektsra bir şey aramayın
Arıyorum çünkü özel üretim bir araba şasesine sahip Caddy'dan bile üstün yol tutuşu var ayrıca sağlam çünkü ek demirlere sahip ve paketlere erişebiliyorum bu yüzden.... Malibu mu? Yoksa VIP mı?

bende 2008 1.9 105 Premio Doblo 2 var kral desem yeridir motoru Caddy den sağlam Multijet ödül aldı yol tutuşunu viraja girişini daha iyi yapmak için 185 65 15'ten 195 65 15'e çevirdim dehşet oldu Caddy halt etmiş parçası da Caddy den ucuz 7 yıllık geçmişi var bende bakımlarını ihmal etmeyin araç bana mısın demez bu arada ben tır şoförüyüm bütün bakımlarını kendim yaparım daha 15 gün önce arka kampana demiri ve balatasını bile kendim değiştirdim mümkün mertebe elimden geleni kendim yapıyorum ağır bir şey olursa ustaya götürürm ama çok şükür iyi bakıyorum ustayada muhtaç etmemeye çalışıyorum uzun lafın kısası tavsiye ederim
Arıyorum çünkü özel üretim bir araba şasesine sahip Caddy'dan bile üstün yol tutuşu var ayrıca sağlam çünkü ek demirlere sahip ve paketlere erişebiliyorum bu yüzden.... Malibu mu? Yoksa VIP mı?

Vip tabiki

Back