D2 kasa far arka toz kapağı

Kerim Bayazit

Azimli Üye
Adı
Kerim
Kan Grubu
A RH +
Meslek
Mobilya
Modeli
Araç Yılı
2001
Renk
Çelik gri
Selamün aleyküm arkadaşlar D2 kasa dobloma far arka toz kapağı lagzim elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim

D2 kasa far arka kapağı banada lazım lütfen elinde olan veya bulabileceğim bir yer varsa yardımcı olabilirmisiniz teşekkür ederim

Tek bulmanız zor internette bir sürü çıkmacı var oradan sorup tedarik edilebilir.

Baktım ve bulamadim siz bulursanız bana link atarmisiniz arkadaşlar teşekkürler

(link)...
bunun uygun olduğu yazıyor soru-cevaplarda...
(Bu Mağazadan minimum 50 TL tutarında alışveriş yapabilirsiniz)ibaresi var ama iletişim kurarsanız parçayı 20tl+13 tl kargo ücretiyle göndereceğini söylediler.

Son düzenleme:
(link)...
bunun uygun olduğu yazıyor sorucevaplarda...
(Bu Mağazadan minimum 50 TL tutarında alışveriş yapabilirsiniz)ibaresi var ama iletişim kurarsanız parçayı 20tl+13 tl kargo ücretiyle göndereceğini söylediler.
Resimdeki kapak aynı alfa romeo fiat üretimi zaten onun için yan parçalar benzer olması gayet doğal

benim doblo 3 de de far arka toz kapağı yoktu. ayarlı büyük kelepçenin bir tarafını geniş pvc izole bant ile kapladıktan sonra kelepçeyi toz kapağının yerine takarak sorunu hallettim. yaklaşık 2 yıldır bu şekilde kullanıyorum ve şuana kadar farda herhangi bir tozlanma da olmadı.

Back