d2 kasa esp

egeli0565

Azimli Üye
arkadaşlar d2 kasalar da esp(viraj denge sistemi) var mı ? d2 kasa arabam inanılmaz bi viraj aldım hızım 90 civarıydı normal bi araba olsa o viraji alamazdı doğanım var bi tane onunla o virajı 60-70 arası zor toparlıyorum.

malesef d2 doblolarda esp yok. ama viraj alma kabiliyeti oldukça kuvvetli bir araçtır. Tabi kullandığınız lastiğinde etkisi var viraj almaya.

hanefinin dediği gibi.d2 lerde yok d3 lerde de premio hariç opsiyonel.

hanefinin dediği gibi.d2 lerde yok d3 lerde de premio hariç opsiyonel.

yeni dobloada premio ve otomatik tüm doblolarda esp standart

yol tutuşuna hastayım bu arabaların yaw 🙂 ama tabi lastiğin etkisi araç kadar var. hatta bazen araçtan fazlalaşıyo 🙂

d2 nin süspansiyonarı sert olduğu için mükemmel bir viraj abiliyeti var. tabii sürücü ve lastiklerde çok önemli. önden çekişli bir araçta virajda birden gaz kesilmez ve viraj çıkışı gaza basacan keçi gibi toplar gider...

fiorino esp mükemmel çalışıyor, diğer araçların halini gördükçe fiorino esp almamak büyük hata

arkadaşlar d2 kasalar da esp(viraj denge sistemi) var mı ? d2 kasa arabam inanılmaz bi viraj aldım hızım 90 civarıydı normal bi araba olsa o viraji alamazdı doğanım var bi tane onunla o virajı 60-70 arası zor toparlıyorum.

esp araca müdahale etse zaten anlarsınız. sanki görünmez bir kuvvet aracı toplayıp yola sokuyormuş gibi olur.

sonuçta ticari bir araç kullanıyoruz viraja hızlı girmeye gerek yok bizim bagaj dolu olduğu halde virajın keskinliğine göre ister istemez korkudan yavaslıyorum ne olur ne olmaz.

benim d1 de mic helin energy saver 1. jenerasyon vardı ticari araç olmasına rağmen biraz yatıyordu ama yinede savrulma falan olmuyordu.

aşırı derecede memnunum doblomun viraj kabiliyetinden.

Back